Perna decorativa x-mas spirit multicolor, l43xl43 cm

Perna decorativa x-mas spirit multicolor, l43xl43 cm

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Culoare: MulticolornMaterial: 50% Bumbac / 50% PoliesternDescriere:nSarbatorile de iarna sunt cele mai asteptate din tot anul.
  • Adu spiritul Craciunului in casa ta prin elemente decorative si textile care vor crea o atmosfera de sarbatoare si veselie. nDimensiuni:nLatime: 43 cmnLungime: 43 cmnDetalii tehnice:nSpalare la temperatura maximă de 30 de grade celsius, cu detergent pentru rufe colorate.nSe poate calca la temperatura ridicata.nNu se foloseste inalbitor.nSe spala inainte de prima utilizare.nFabricata cu o atentie deosebita pentru un efect desăvârșit.nRespecta toate standardele de calitate ale UE.
Momentan indisponibil.

Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

CuloareMulticolornmaterial50
PoliesterndescriereNsarbatorile de iarna sunt cele mai asteptate din tot anul
Craciunului in casa ta prin elemente decorative si textile care vor crea o atmosfera de sarbatoare si veselie. ndimensiuniNlatime43 cmnlungime43 cmndetalii tehnicenspalare la temperatura maxima de 30 de grade celsius cu detergent pentru rufe coloratense poate calca la temperatura ridicatannu se foloseste inalbitornse spala inainte de prima utilizarenfabricata cu o atentie deosebita pentru un efect desavarsitnrespecta toate standardele de calitate ale

Reduceri crăciun

Branduri perne decorative

Cautari frecvente