Polizorul unghiular Makita 9558HNRG, 840 W, 125 mm, Turatie constanta, Protectie repornire

Makita

Disponibilitate: In stoc! Cumpara acum!

Stare produs: Nou

Factura: Cu factura

Livrare: Romania

Brand: Makita

Vandut de: Evomag

Descriere Polizorul unghiular Makita 9558HNRG, 840 W, 125 mm, Turatie constanta, Protectie repornire

polizorul unghiular 9558hnrg face parte din gama de scule electrice profesionale makita.
acest model este dotat cu un motor fiabil si performant cu puterea de 840 w.
modelul makita 9558hnrg dispune de un design ergonimic care ofera utilizatorului un confort crescut la folosirea indelungata.
functie anti-restart pentru protectie impotriva accidentelor corp subțire, pentru un control optim in timpul lucrului protectie impotriva prafului prin constructia tip labirint carcasa angrenajului ranforsata in interior pentru durabilitate crescuta.

Despre marca Makita

Makita este o companie producătoare de scule electrice din Japonia. Grupul japonez deține unități de producție de mașini electrice de găurit, șurubelnițe electrice, rotopercutoare, fierăstraie electrice, motofierăstraie, generatoare în Japonia, China, Statele Unite, Marea Britanie, Canada, Brazilia și Germania. Grupul a fost format în 1915 de către Masaburo Makita în localitatea Nagoya din Japonia având ca domeniu de activitate vânzarea, repararea motoarelor și transformatoarelor electrice. În 1955, Jujiro Goto devine președintele Makita, cel care avea sa transforme compania într-un grup internațional puternic. Corporația Makita a realizat la sfârșitul anului financiar încheiat în martie 2007 afaceri de 1,7 miliarde euro.

Aboneaza-te la newsletter

Cautari frecvente