Oase Pompa iaz aquamax eco twin 30000

Oase Pompa iaz aquamax eco twin 30000

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Pompa pentru iaz AquaMax Eco Twin se remarca prin flexibilitatea conferita de functionarea simultana a celor doua motoare din componenta sistemului, care fac posibila schimbarea si reglarea individuala a fiecarei functii privind circularea apei, astfel ca devin posibile urmatoare combinatii: (1) filtrarea apei de pe fundul iazului si atasarea unui filtru satelit suplimentar, (2) filtrarea apei de pe fundul iazului si conectarea unui skimmer si (3) filtrarea exclusiva a apei de fundul iazului.
  • In functie de cantitatea de materii reziduale care se regasesc in apa, produsul va permite sa decideti de unde anume sa incepeti filtrarea: poate fi in zonele de adancime mare ale iazului, sau puteti opri filtrarea pe zonele respective si sa concentrati capacitatea pompei in filtrarea apei de la suprafata.
  • Controlul celor doua motoare se realizeaza cu ajutorul telecomenzii.
  • Pompa AquaMax Eco Twin face posibila circularea reziduurilor cu dimensiuni de pana la 11 mm.
  • Tehnologia folosita garanteaza un consum redus de energie, prin adaptarea pompei la sistemul de filtrare.
  • Sistemul de functionare al pompei este protejat impotriva blocarii sau functionarii in gol (Environmental Function Control). Manopera de calitate si materialele folosite confera rezistenta in timp produsului si garanteaza utilizarea lui fara riscuri de deteriorare la temperaturi de pana la -20 grade Celsius (protectie anti-inghet). ..
Momentan indisponibil.

Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

Combinatii(1) filtrarea apei de pe fundul iazului si atasarea unui filtru satelit suplimentar (2) filtrarea apei de pe fundul iazului si conectarea unui skimmer si (3) filtrarea exclusiva a apei de fundul iazului
In functie de cantitatea de materii reziduale care se regasesc in apa, produsul va permite sa decideti de unde anume sa incepeti filtrareaPoate fi in zonele de adancime mare ale iazului sau puteti opri filtrarea pe zonele respective si sa concentrati capacitatea pompei in filtrarea apei de la suprafata

Branduri pompe

Cautari frecvente