Protectie spate Devia c.e.o dvceoiph7pcg pentru apple iphone 7 plus (auriu)
Devia

Protectie spate Devia c.e.o dvceoiph7pcg pentru apple iphone 7 plus (auriu)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Devia Carcasa C.E.O iPhone 7 Plus Gold C.E.O de la Devia este o gama de carcase slim cu linii fine si finisaje discrete ce ofera protectie optima intr-o prezentare subtila.
  • Carcasa se monteaza foarte usor si nu adauga volum telefonului tau datorita profilului ultraslim.
  • Carcasa are decupaje pentru porturi insa butoanele sunt acoperite pentru protectie sporita.
  • Spatele carcasei lasa sigla Apple la vedere intr-un cerc decupat.
  • Interorul este captusit cu microfibra fina astfel incat telefonul tau sa fie protejat de zgarieturi accidentale la montat/demontat.
  • Caracteristici: montare usoara snap-on carcasa Policarbonat interior captusit cu microfibra margini evidentiate material rezistent la lovituri si zgarieturi ultraslim, usoara aspect fashion, mat dedicat iPhone 7 Plus Culoare: Auriu..
19.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Caracteristici montare usoara snapon carcasa
CuloareAuriu

Despre Devia

Devia este un brand specializat în fabricarea și proiectarea de accesorii pentru smartphone-uri, tablete, laptopuri și alte dispozitive electronice. Brandul oferă o gamă largă de produse, inclusiv carcase de protecție, protectoare de ecran, încărcătoare, cabluri, power banks și accesorii audio.

Produsele Devia sunt cunoscute pentru calitatea lor înaltă, designul inovator și atenția la detalii. Marca se concentrează pe furnizarea de accesorii durabile și funcționale care îmbunătățesc experiența utilizatorului și protejează dispozitivele de deteriorare.

Pe lângă protecție, accesoriile Devia prezintă adesea un design elegant și o estetică modernă, oferind consumatorilor care prețuiesc atât modă, cât și funcționalitate în accesoriile lor tehnice.

Devia subliniază, de asemenea, compatibilitatea și versatilitatea în gama sa de produse, asigurându-se că accesoriile sale sunt compatibile cu o gamă largă de dispozitive de la diverși producători.

În general, Devia s-a impus ca un brand de încredere pe piața de accesorii tehnologice, oferind consumatorilor o selecție diversă de accesorii premium pentru a completa și a proteja dispozitivele electronice.

Reduceri huse telefoane

Categorii Devia

Protectie spate Devia c.e.o dvceoiph7pcg pentru apple iphone 7 plus (auriu)

Protectie spate Devia c.e.o dvceoiph7pcg pentru apple iphone 7 plus (auriu)

19.00 Lei

Cautari frecvente