Protectie spate Devia silicon naked crystal pentru huawei p10 lite (transparent)
Devia

Protectie spate Devia silicon naked crystal pentru huawei p10 lite (transparent)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Devia Husa Silicon Naked Huawei P10 Lite Crystal Clear (0.5mm) Daca iti doresti ca telefonul tau sa fie protejat intr-o husa foarte subtire, atunci cu Devia Naked ai facut cea mai buna alegere!
  • Acest model de husa din silicon are doar 0.5mm grosime si este foarte flexibila, abia vizibila pe telefonul tau.
  • Aceasta husa iti protejeaza telefonul impotriva zgarieturilor si are decupaje speciale pentru camera, blitz, butoane si porturi.
  • Alege acum protectie potrivita pentru tine!
  • Caracteristici: ultra subtire ultra usoara silicon flexibil protejeaza impotriva zgarieturilor montare facila dedicat Huawei P10 Lite.
  • Fondată în 1987, Huawei este un furnizor global de infrastructură și dispozitive inteligente pentru tehnologia informației și comunicațiilor (TIC). Avem peste 194.000 de angajați și operăm în peste 170 de țări și regiuni, deservind peste trei miliarde de oameni din întreaga lume.
  • Viziunea și misiunea noastră este de a aduce digitalul către fiecare persoană, casă și organizație pentru o lume complet conectată, inteligentă. În acest scop, vom conduce conectivitate omniprezentă și vom promova accesul egal la rețele; aduceți cloud și inteligență artificială în toate cele patru colțuri ale pământului pentru a vă oferi o putere de calcul superioară acolo unde aveți nevoie de ea, când aveți nevoie de ea; construiți platforme digitale pentru a ajuta toate industriile și organizațiile să devină mai agile, eficiente și dinamice; redefiniți experiența utilizatorului cu AI, făcând-o mai personalizată pentru oameni în toate aspectele vieții lor, indiferent dacă sunt acasă, la birou sau în deplasare.
  • Huawei este o companie privată deținută integral de angajații săi.
  • Prin Uniunea Huawei Investment & Holding Co., Ltd., implementăm un sistem de participare a angajaților care implică 104.572 de angajați.
  • Doar angajații Huawei sunt eligibili să participe.
19.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Despre Devia

Devia este un brand specializat în fabricarea și proiectarea de accesorii pentru smartphone-uri, tablete, laptopuri și alte dispozitive electronice. Brandul oferă o gamă largă de produse, inclusiv carcase de protecție, protectoare de ecran, încărcătoare, cabluri, power banks și accesorii audio.

Produsele Devia sunt cunoscute pentru calitatea lor înaltă, designul inovator și atenția la detalii. Marca se concentrează pe furnizarea de accesorii durabile și funcționale care îmbunătățesc experiența utilizatorului și protejează dispozitivele de deteriorare.

Pe lângă protecție, accesoriile Devia prezintă adesea un design elegant și o estetică modernă, oferind consumatorilor care prețuiesc atât modă, cât și funcționalitate în accesoriile lor tehnice.

Devia subliniază, de asemenea, compatibilitatea și versatilitatea în gama sa de produse, asigurându-se că accesoriile sale sunt compatibile cu o gamă largă de dispozitive de la diverși producători.

În general, Devia s-a impus ca un brand de încredere pe piața de accesorii tehnologice, oferind consumatorilor o selecție diversă de accesorii premium pentru a completa și a proteja dispozitivele electronice.

Reduceri huse telefoane

Categorii Devia

Protectie spate Devia silicon naked crystal pentru huawei p10 lite (transparent)

Protectie spate Devia silicon naked crystal pentru huawei p10 lite (transparent)

19.00 Lei

Cautari frecvente