Receptor techstar® bluetooth audio jack 3.5mm wireless auto clip on bt2

Receptor techstar® bluetooth audio jack 3.5mm wireless auto clip on bt2

Vezi magazinul Techstar
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Puteți reda muzică în mașină prin radio, în camera de zi, prin intermediul stereo-ului sau prin căști, indiferent dacă vă deplasați, în timp ce faceți jogging sau în sala de gimnastică. Gata de utilizat in cativa pasi simpli : Conectați adaptorul la dispozitivul de redare dorit și porniți-l. conectați prin Bluetooth aparatul dorit Adaptorul poate fi operat prin intermediul a 3 butoane: Creșteți volumul (apăsați scurt) melodia următoare (țineți apăsată) Pornit / oprit Întrerupeți / Redați Răspundeți / închideți apelul Micșorați volumul (apăsați scurt) melodia anterioară (țineți apăsată) Cu microfonul încorporat, este posibil chiar utilizarea adaptorului ca și kit hands-free în mașină. Adaptorul este alimentat de o baterie reîncărcabilă care permite până la 4 ore de redare.
  • Este posibilă funcționarea continuă (redarea muzicii cu încărcare simultană). Utilizați căștile cu fir și depozitați telefonul inteligent în siguranță în buzunar.
  • Datorită unui clip, adaptorul poate fi atașat la îmbrăcăminte.
  • Adaptorul este foarte compact și poate fi stocat rapid și ușor.
  • Scurt manual de utilizare si indicatii : Dacă volumul difuzoarelor auto este ridicat, funcția Hands free poate cauza ecou, ​​deoarece adaptorul poate trimite sunetul din difuzoare.
  • Perfect pentru apeluri scurte (pentru a evita amenzi ) pentru apeluri telefonice mai lungi, se recomandă apelarea înapoi.
  • De asemenea, sunt recomandate aplicațiile microfonului = prin care smartphone-ul este utilizat numai ca microfon, iar adaptorul AUX ca difuzor Acesta este un receptor Bluetooth, nu emițător...
34.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

SimpliConectati adaptorul la dispozitivul de redare dorit si pornitil conectati prin
Adaptorul poate fi operat prin intermediul a 3 butoaneCresteti volumul (apasati scurt) melodia urmatoare (tineti apasata)
Scurt manual de utilizare si indicatiiDaca volumul difuzoarelor auto este ridicat functia

Reduceri auto

Branduri auto

Receptor techstar® bluetooth audio jack 3.5mm wireless auto clip on bt2

Receptor techstar® bluetooth audio jack 3.5mm wireless auto clip on bt2

34.99 Lei

Cautari frecvente