Riguri Bkk ft-1 method feeder bayonet, 8buc (marime carlige: nr. 8)

Riguri Bkk ft-1 method feeder bayonet, 8buc (marime carlige: nr. 8)

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Rigurile de concurs BKK FT-1 Feeder cu ochet sunt o serie de carlige speciale feeder, dezvoltate pentru a oferi penetrare instantanee si rezistenta maxima atunci cand prindeti pesti mari la method cu, carlige mici.
  • Fabricate cu finisajul SS,semnatura BKK, care mentine varful ascutit chiar si dupa nenumarate capturi, aceste carlige super ascutite sunt legate cu fir mono de inalta calitate, japonez si dispun de stinger cu spin, care permite penetrarea momelii langa carlig si un schimb rapid al momelii.
  • Ca tipuri de momeala recomadate putem enumera urmatoarele:porumbul, peletele, paine sau carne, mini boilies si alte momeli artificiale specifice pescuitului la method.
  • In procesul de executie al acestui rig au fost folosite nodurile cele mai eficace si rezistente pentru aceasta destinatie, fiind testate in decursul unui an, de testeri Bkk, in diverse situatii de concurs.
  • Majoritatea, daca nu toate marcile de pe piata, isi leaga rigurile cu un nod fara nod, care atunci cand este legat folosind nailon, se desprinde foarte usor si aluneca in stanga si in dreapta schimband intotdeauna orientarea firului de par.Pentru a rezolva aceasta problema, Bkk leaga toate dispozitivele noastre cu un nod diferit care nu se desface, mentine intotdeauna orientarea firului de par si mentine aceeasi rezistenta a nodului ca si nodul fara nod.
  • Prezentarea corecta a momelii pe substrat si exigenta in pregatirea acestui rig tehnic ajuta enorma la partide de pescuit si concursuri reusite fara riscuri si rateuri.
  • Caracteristici: Nr. 8 diametru fir 0.25mm; Nr. 10 diametru fir 0.23mm; Nr. 12 diametru fir 0.23mm; Nr. 14 diametru fir 0.20mm.
Momentan indisponibil.

Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

UrmatoarelePorumbul peletele paine sau carne mini boilies si alte momeli artificiale specifice pescuitului la method
CaracteristiciNr 8 diametru fir 025mm

Cautari frecvente