Saltea basic vasco 7 zone 3 cm latex + 10 cm spuma hr + 4 cm memory

Saltea basic vasco 7 zone 3 cm latex + 10 cm spuma hr + 4 cm memory

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Tehnologie : Saltea pe Spuma Vasco Elastica Memory / Latex 7 zone de presiune Grad de Fermitate : Moale pe partea de memory / Intermediara pe partea cu Latex Husa Detasabila : Nu Grosime : 19 cm Garantie : 10 ANI Fata Dubla : Da\nDESCRIERE Salteaua Vasco 7 Zone asigura o pozitie corecta a corpului pe toata durata somnului si garanteaza confortul in fiecare anotimp. \nTEHNOLOGIE PRODUS Salteaua Vasco 7 Zone este alcatuita dintr-un strat de spuma VascoElastic Memory cu densitate de 55Kg/m3 si grosime 4 cm,un strat de spuma High Resilience cu densitate de 30 Kg/m3 si grosime de 10 cm si un strat de Latex 7 zone cu densitate de 65 Kg/m3 si grosime 3 cm Flexibilitatea si elasticititatea naturala a materialului VascoElastic Memory va permite sa aveti o saltea ideala.Stratul de Memory are abilitatea sa ofere atat confortul cat si suportul ortopedic necesar.Spuma Memory se muleaza conform pozitiei de dormit iar pe masura ce corpul dumneavoastra este inconjurat de un confort nemasurat, stratul de memory ajuta la reducerea punctelor de presiune care pot cauza deranjul din timpul noptii.
  • Mai putine puncte de presiune inseamna o circulatie mai buna a somnului.\nPe partea de latex exista mai multe zone de presiune care reactioneaza in functie de zonele importante ale corpului dumneavoastra.
  • Comparativ cu partea pe care se gaseste stratul de Memory, pe partea cu Latex nu te vei adanci in saltea.
  • Vei avea in schimb o suprafata unica, extreme de confortabila pentru dormit.
  • Este nevoie si de prezenta latexului sintetic pentru a oferi flexibilitate, elasticitate si o rezistenta mai mare saltelei.
  • Aceste saltele se pot folosi si in paturile cu somiere electrize sau zone de presiune diferite. \nGrosime Spuma Memory: 4 cm Grosime Latex 7 Zone: 3 cm Grosime Spuma High Resilience: 10 cmDensitate vata volumica anti-alergica: 180 gr/m2 Densitate Spuma Memory: 55 Kg/m3 Densitate Latex 7 Zone: 65 Kg/m3 Densitate Spuma High Resilience: 30 Kg/m3 \nHUSA DE SUPRAFATA Salteau Vasco 7 Zone detine o husa de acoperire matlasata si compactata pe un suport textil de vata volumica antialergica, cu densitatea de 180 g/m2. Husa de suprafata este închisă perimetral în bandă și nu este detașabilă...
Momentan indisponibil.

Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

TehnologieSaltea pe
FermitateMoale pe partea de memory
DetasabilaNu
Grosime19 cm
Garantie10
DublaDandescriere
Memory4 cm
55
Zone3 cm
65
Resilience10 cmdensitate vata volumica antialergica180 grm2
30

Reduceri saltele

Branduri saltele memory

Cautari frecvente