Saltea pocket memory plus, arcuri individuale 24 cm + 2 cm spumă memory, 26 cm + perne bonus

Saltea pocket memory plus, arcuri individuale 24 cm + 2 cm spumă memory, 26 cm + perne bonus

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Tehnologie : Saltea pe Arcuri Individuale tip Pocket şi spumă memory Grad de Fermitate : Intermediară Husa Detasabila : Da Husa Lavabila : Da (Curatare chimica) Finisaj / Tratament : ALOE VERA Grosime : 26 cm Tratament Alergenic: Da Certificare OEKO-TEX: Da Garantie : 10 ANI\nDESCRIERE Designul avansat permite fiecarei unitati de arc sa reduca deranjul potential generat de miscarile partenerului, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de un somn odihnitor.
  • Acest gen de saltea compusa din arcuri impachetate individual si spuma memory, asigura o repartitie ortopedica a greutatii corpului pe toata suprafata saltelei şi oferă o pozitie corecta a coloanei vertebrale.
  • Mai putine puncte de presiune inseamna o circulatie mai buna a sangelui.
  • Spuma Memory se muleaza conform pozitiei de dormit iar pe masura ce corpul dumneavoastra este inconjurat de un confort nemasurat, stratul de memory ajuta la reducerea punctelor de presiune care pot cauza deranjul din timpul noptii. \nTEHNOLOGIE PRODUS Miezul de arcuri este format din peste 600 de arcuri(in functie de dimensiunea saltelei), impachetate individual, facute din otel cu diametru de 1,8 mm extrem de durabil.
  • Fiecare arc actioneaza independent conform corpului dumneavoastra, raspunzand presiunii generate de greutate si oferind un extra-suport acolo unde este nevoie cel mai mult.
  • Carcasa de poliuretan din jurul miezului de saltelei intareste marginile acesteia si mareste suprafata de dormit.
  • Topperul de spumă VascoElastică Memory cu densitate de 55Kg/m3 si grosime 2 cm asigură flexibilitatea si elasticitatea naturală, iar în combinaţie cu miezul de arcuri oferă o suprafaţă de dormit ideală şi foarte confortabilă.\nNumar de arcuri: peste 800 arcuri (200*160cm) Diametrul sarmei de arc: 1,6mm Arcuri: Arcuri nemtesti tip Pocket ambalate individual in saculeti textiliGrosime Spuma Memory: 2 cmDensitate Spuma Memory: 55 Kg/m3 Densitate feltru: 800 g/m2 Densitate vata volumica anti-alergica: 400 gr/m2 Densitate material suprafata: 480 gr/m2 Densitate Spuma Poliuretanica: 23 kg/m3\nHUSA DE SUPRAFATA Salteaua Pocket Memory Plus detine o husa de acoperire matlasata si compactata pe un suport textil de vata volumica antialergica, cu densitatea de 400 g/m2. Husa exterioara este confectionata din bumbac cu o densitate de 400 gr/m2. Husa de suprafata beneficiaza de un tratament suplimentar cu ALOE VERA.
  • Husa de suprafata este detasabila si lavabila la spalatorie chimica.\nDespre tratamentul ALOE VERA (informatii folositoare) A.
  • Este prietenoasă cu pielea – efectul vindecător al extractului de Aloe Vera este cunoscut de secole.
  • Uleiul extras din Aloe Barbadensis Miler (denumirea științifică pentru Aloe Vera) conține cel puțin 160 de substanțe biologice, incluzând enzime, vitamine, minerale, acizi grași și aminoacizi.
Momentan indisponibil.

Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

TehnologieSaltea pe
FermitateIntermediara
DetasabilaDa
LavabilaDa (curatare chimica)
TratamentAloe
Grosime26 cm
AlergenicDa
Oeko-texDa
Garantie10
Memory cu densitate de 55kg/m3 si grosime 2 cm asigura flexibilitatea si elasticitatea naturala, iar in combinatie cu miezul de arcuri ofera o suprafata de dormit ideala si foarte confortabila.\nnumar de arcuriPeste 800 arcuri (200160cm)
Diametrul sarmei de arc16mm
ArcuriArcuri nemtesti tip
Memory2 cmdensitate
55
Densitate feltru800 gm2
Densitate vata volumica anti-alergica400 grm2
Densitate material suprafata480 grm2
Poliuretanica23 kgm3nhusa
Vera, le vom enumera pe cele mai importante vitamine cu efect antioxidant (c
Vera sa patrunda adanc in piele\ngreutatea neta a saltelei in functie de dimensiuniN 200 x 90 cm 23 kgn 200 x 120 cm 33 kgn 200 x 160 cm 42 kgn 200 x 200 cm 50 kg

Reduceri saltele

Branduri saltele memory

Cautari frecvente