Caracteristicile Soiului Precocitate: semitardiv Rânduri de boabe : 2 Înălțime plantă : 60 – 85 cm Bobul: mare Conținut proteină: scăzut Mmb: > 50 grame Greutate hectolitrică: 64 – 68 kg/hl Capacitate de înfrățire: mare Producții realizate Potențial de producție : > 6.
500 kg/ha Producții medii realizate în ultimii ani: neirigat(3.
700 – 4.
000 kg/ha) irigat(4.
800 – 6.
000 kg/ha) Utilizare Fabricare bere furaj Avantaje Toleranța la secetă și arșiță: foarte bună Rezistența la făinare și rugină: medie Rezistența la frângere și cădere: medie – ridicată Recomandări Densitate de semănat: 300 – 350 bg/mp Norma de semănat: 180 -200 kg/ha Zone de cultură recomandate: se cultivă cu succes în toate zonele de câmpie și colinare din România.
Precocitate | Semitardiv |
---|---|
Randuri de boabe | 2 |
Inaltime planta | 60 85 cm |
Bobul | Mare |
Continut proteina | Scazut |
Mmb | 50 grame |
Greutate hectolitrica | 64 68 kghl |
Capacitate de infratire | Mare |
Potential de productie | 6500 kgha |
Productii medii realizate in ultimii ani | Neirigat(3700 4000 kgha) irigat(4800 6000 kgha) |
Toleranta la seceta si arsita | Foarte buna |
Rezistenta la fainare si rugina | Medie |
Rezistenta la frangere si cadere | Medie ridicata |
Densitate de semanat | 300 350 bgmp |
Norma de semanat | 180 200 kgha |
Zone de cultura recomandate | Se cultiva cu succes in toate zonele de campie si colinare din |