Șrotul din soia este o sursă nutritivă esențială pentru animalele din gospodărie.
Este obținut din procesul de extracție a uleiului de soia și reprezintă rezidul natural mărunțit din boabele de soia.
Șrotul este foarte bogat în proteine, fibre și substanțe benefice.
Este folosit în zootehnie pentru că asigură o alimentație echilibrată pentru animalele din fermă.
Are conținut crescut de aminoacizi esențiali, susține creșterea animalelor, contribuind la performanțe optime în producția de lapte sau carne.
Beneficii dovedite ale șrotului din soia: Potrivit pentru păsări și alte animale crescute atât la curte, cât și în regim de fermă Nivel ridicat de proteine 46,24 % și aminoacizi Echilibrează perfect regimul de hrană combinat cu cereale Șrot de soia GMO sub formă de masă măcinată Produsul respectă standardele STAS 21-8/80 și SR EN ISO 712:2010.
Benefic cu precădere pentru animalele tinere Crește producția de lapte și carne.
Cum se folosește: în rețete de furaje alături de premixuri, carbonat de calciu, șrot de floarea soarelui sau cereale.
Conținut: Proteine 46,24%, Fibre 4,47%, Grăsimi 1,32%, Umiditate 11,71% .
Soia | Potrivit pentru pasari si alte animale crescute atat la curte cat si in regim de ferma |
---|---|
Iso 712 | 2010 |
Cum se foloseste | In retete de furaje alaturi de premixuri carbonat de calciu srot de floarea soarelui sau cereale |
Continut | Proteine 4624 |