Statie de calcat Philips hi5910/20, 2400 w
Philips

Statie de calcat Philips hi5910/20, 2400 w

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Absorbtie continua pana la 100 g / min Cu cat mai mult abur, cu atat este mai rapida calcarea.
  • Tehnologia unica utilizata in fierul generator de aburi Philips produce abur puternic, facand calcarea mai rapida, mai usoara si mai buna.
  • Rezervor de apa detasabil de 1,1 l Rezervorul de apa poate fi indepartat pentru a fi reincarcat cu usurinta sub robinet.
  • Grosimea mare de umplere face ca reumplerea sa fie rapida.
  • Datorita capacitatii rezervorului de apa de 1,1 l, puteti fi uscat pana la 2 ore continuu, fara a fi nevoie de reumplere.
  • Memorie inteligenta curata cu sunet si lumina Smart Calc Clean este o functie de curatare si curatare integrata pentru a va proteja fierul.
  • Pentru a asigura o functionare optima a aburului, asigurati o durata lunga de viata si impiedicati fulgii albi, fierul generatorului de abur va va aminti sa-l descaleti.
  • Pentru confortul maxim, nu uitati sa utilizati intotdeauna recipientul Smart Calc Clean furnizat impreuna cu aparatul.
  • Atingeti cu apa, reumpleti in orice moment in timpul calcarii Generatorul dvs. de abur este proiectat sa utilizeze apa de la robinet.
  • In timpul calcarii, atunci cand rezervorul de apa ramane fara apa, il puteti reincarca cu usurinta fara a fi nevoie sa asteptati sau sa opriti aparatul.. Royal Philips NV este o companie de tehnologie, care se angajează pe piețele sănătății, iluminatului și bunăstării consumatorilor.
510.37 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Despre Philips

Philips este o corporație multinațională olandeză care este binecunoscută pentru gama sa diversă de produse și servicii în diverse sectoare, inclusiv în domeniul sănătății, electronice de larg consum și iluminat. Fondată în Eindhoven, Olanda, în 1891, Philips este o companie globală proeminentă de peste un secol.

Iată câteva domenii cheie în care Philips are o prezență semnificativă:

1. Îngrijirea sănătății: Philips este un jucător important în industria sănătății, oferind echipamente medicale, informatică medicală și soluții de tehnologie medicală. Ei produc o gamă largă de produse, inclusiv aparate RMN, echipamente cu raze X, monitoare pentru pacienți și sisteme informatice de asistență medicală.

2. Electronice de larg consum: Philips este recunoscută pentru electronicele sale de larg consum, inclusiv televizoare, echipamente audio, produse de îngrijire personală (cum ar fi aparate de ras electrice și periuțe de dinți) și aparate electrocasnice.

3. Iluminare: Philips Lighting, acum Signify, a fost una dintre cele mai importante companii de iluminat din lume. Au dezvoltat soluții inovatoare de iluminat pentru case, afaceri și medii urbane. Philips a fost în fruntea tranziției către iluminatul LED eficient din punct de vedere energetic.

4. Stil de viață: Philips produce, de asemenea, o varietate de produse pentru stilul de viață, cum ar fi purificatoare de aer, aparate de cafea și aparate de bucătărie.

5. Responsabilitate socială corporativă: Compania a fost implicată în diverse inițiative de sustenabilitate și responsabilitate socială corporativă, promovând eficiența energetică, responsabilitatea față de mediu și accesul la asistență medicală în comunitățile defavorizate.

Reduceri statii de calcat

Categorii Philips

Statie de calcat Philips hi5910/20, 2400 w

Statie de calcat Philips hi5910/20, 2400 w

510.37 Lei

Cautari frecvente