Statie de calcat Philips perfectcare aqua pro gc9315/30, talpa t-ionicglide, 2500ml, 2100 w (alb/mov)
Philips

Statie de calcat Philips perfectcare aqua pro gc9315/30, talpa t-ionicglide, 2500ml, 2100 w (alb/mov)

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Staţie de călcat cu abur PerfectCare Aqua Pro GC9315/30 Călcare extrem de puternică cu fierul de călcat ultrauşor Presiune max. de 6,5 bari Jet de abur de până la 420 g Rezervor de apă de 2,5 l Fier de călcat ultrauşor Rezervor de apă foarte mare pentru utilizare continuă prelungită Rezervorul de apă are o capacitate foarte mare de 2,5 l, permiţând utilizarea continuă de până la 3 ore fără a fi necesar să adaugi apă în tot acest timp.
  • Este totodată transparent, oferind vizibilitate 360° asupra rezervorului, ca să poţi vedea cantitatea de apă rămasă şi să continui să calci cu abur în mod eficient.
  • Rezervorul staţiei de călcat cu abur dispune de o gură de umplere mare, permiţându-ţi astfel să reumpli uşor rezervorul cu apă de la robinet sau folosind o cană ori sticlă în orice moment în timpul călcatului.
  • Sistemul de decalcifiere uşoară şi eficientă Decalcifierea periodică protejează fierul de călcat şi se asigură că vei continua să te bucuri de performanţa optimă a aburului.
  • Funcţia exclusivă şi poziţionată ideal Easy De-Calc Plus oferă modalitatea ideală de a elimina calcarul şi a extinde durata de viaţă a staţiei de călcat cu abur.
  • Fierul de călcat îţi va reaminti prin lumină şi sunet când trebuie să efectuezi curăţarea şi decalcifierea.
  • Numai când aparatul este rece, pur şi simplu deschide dopul Easy De-Calc şi colectează apa murdară şi calcarul într-un recipient.
  • Economiseşte energie cu modul ECO Modul ECO îţi permite să economiseşti energie, fără a compromite rezultatele călcării.
  • Modul ECO utilizează o cantitate redusă de abur, însă suficientă pentru a călca toate articolele vestimentare.
  • Calcă de la blugi la mătase, fără să modifici setarea de temperatură Cu tehnologia OptimalTEMP, nu vei mai irosi timpul schimbând setările de temperatură, aşteptând reglarea temperaturii sau sortând în prealabil articolele vestimentare.
849.90 LeiPret vechi: 1,299.90 LeiDiscount 35%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

IdealaUimitor de usor si comod de manevrat

Despre Philips

Philips este o corporație multinațională olandeză care este binecunoscută pentru gama sa diversă de produse și servicii în diverse sectoare, inclusiv în domeniul sănătății, electronice de larg consum și iluminat. Fondată în Eindhoven, Olanda, în 1891, Philips este o companie globală proeminentă de peste un secol.

Iată câteva domenii cheie în care Philips are o prezență semnificativă:

1. Îngrijirea sănătății: Philips este un jucător important în industria sănătății, oferind echipamente medicale, informatică medicală și soluții de tehnologie medicală. Ei produc o gamă largă de produse, inclusiv aparate RMN, echipamente cu raze X, monitoare pentru pacienți și sisteme informatice de asistență medicală.

2. Electronice de larg consum: Philips este recunoscută pentru electronicele sale de larg consum, inclusiv televizoare, echipamente audio, produse de îngrijire personală (cum ar fi aparate de ras electrice și periuțe de dinți) și aparate electrocasnice.

3. Iluminare: Philips Lighting, acum Signify, a fost una dintre cele mai importante companii de iluminat din lume. Au dezvoltat soluții inovatoare de iluminat pentru case, afaceri și medii urbane. Philips a fost în fruntea tranziției către iluminatul LED eficient din punct de vedere energetic.

4. Stil de viață: Philips produce, de asemenea, o varietate de produse pentru stilul de viață, cum ar fi purificatoare de aer, aparate de cafea și aparate de bucătărie.

5. Responsabilitate socială corporativă: Compania a fost implicată în diverse inițiative de sustenabilitate și responsabilitate socială corporativă, promovând eficiența energetică, responsabilitatea față de mediu și accesul la asistență medicală în comunitățile defavorizate.

Reduceri statii de calcat

Categorii Philips

Statie de calcat Philips perfectcare aqua pro gc9315/30, talpa t-ionicglide, 2500ml, 2100 w (alb/mov)

Statie de calcat Philips perfectcare aqua pro gc9315/30, talpa t-ionicglide, 2500ml, 2100 w (alb/mov)

849.90 Lei

Cautari frecvente