Statie de calcat Philips perfectcare expert gc9222/02, talpa steamglide, 2400 w, 1.5 l, 300 g/min, alb/albastru
Philips

Statie de calcat Philips perfectcare expert gc9222/02, talpa steamglide, 2400 w, 1.5 l, 300 g/min, alb/albastru

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Călcare lipsită de griji, fără setări necesare Rezervor de apă detaşabil pentru umplere uşoară Călcaţi orice articol de îmbrăcăminte care poate fi călcat, de la mătase la in, bumbac, caşmir... în orice ordine, fără a fi necesară reglarea.
  • PerfectCare obţine rezultate excelente fără riscul de ardere sau de creare a luciului pentru toate articolele dvs. de îmbrăcăminte.
  • Călcatul este acum cu adevărat simplu.
  • O singură setare perfectă pentru toate hainele • OptimalTemp: Combinasia perfectă de abur si temperatură • 100% ușor de utilizat, fără reglaje necesare • 100% sigur pe toate articolele care pot fi călcate • 100% rapid pe toate materialele, nu există altul mai rapid • Testat și aprobat de experţi independenţi în domeniul textilelor Călcare puternică și rapidă • Presiune abur de până la 5,5 bari • Abur continuu de până la 120 g/min și jet de abur de 300 g • Rezervor de apă detașabil, de 1,5 litri, pentru până la 2 ore de călcare • Gata de utilizare în 2 minute cu reîncărcare nelimitată Călcare confortabilă • Easy De-Calc, sistem anticalcar eficient si fără dificultăţi • Noua talpă SteamGlide este talpa premium Philip OptimalTemp: Combinația perfectă de abur și temperatură Tehnologia OptimalTemp de la generatorul de abur sub presiune PerfectCare oferă întotdeauna o setare perfectă pentru toate hainele dvs. datorită: 1) Compartimentului pentru abur Cylonic 2) Procesorului de control inteligent şi avansat 100% uşor de utilizat, fără reglaje necesare 100% uşor de utilizat, fără reglaje necesare.
  • Acum puteţi călca toate articolele care pot fi călcate unul după altul, fără a fi nevoie să aşteptaţi sau să reglaţi selectorul de temperatură. 100% sigur pe toate articolele care pot fi călcate 100% sigur pe toate materialele delicate (mătase, caşmir, lână, poliester...), garantat.
  • Anumite institute de testare independente au utilizat PerfectCare pentru cele mai sensibile articole care pot fi călcate şi au confirmat rezultate de călcare excelente.Testat şi aprobat de experţi independenţi în domeniul textilelor Easy De-Calc, sistem anticalcar eficient și fără dificultăţi Easy De-Calc, sistem anticalcar eficient și fără dificultăţi pentru extinderea duratei de viaţă a generatorului dvs. de abur.
  • Gata de utilizare în 2 minute cu reîncărcare nelimitată Aburul este pregătit la nivel maxim în 2 minute şi puteţi completa oricând nivelul apei Noua talpă SteamGlide este talpa premium Philips Noua talpă SteamGlide este cea mai bună talpă Philips.
  • Are o rezistenţă sporită la zgâriere, glisează excelent şi este uşor de curăţat.
  • Abur continuu de până la 120 g/min şi jet de abur de 300 g Debit de abur continuu, de până la 120 g/min, şi jet de abur de până la 300 g: graţie cantităţii mai mici de apă pompate în fierbător de fiecare dată. Pentru îndepărtarea perfectă şi rapidă a cutelor; Rezervor de apă detaşabil, de 1,5 litri, pentru până la 2 ore de călcare, fără realimentare. . Royal Philips NV este o companie de tehnologie, care se angajează pe piețele sănătății, iluminatului și bunăstării consumatorilor.
  • Funcționează prin următoarele segmente: sănătate personală, diagnostic și tratament, îngrijire conectată și informatică despre sănătate și altele.
1,399.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

OptimaltempCombinasia perfecta de abur si temperatura 100 usor de utilizat fara reglaje necesare 100 sigur pe toate articolele care pot fi calcate 100 rapid pe toate materialele nu exista altul mai rapid
Combinatia perfecta de abur si temperatura
Perfectcare ofera intotdeauna o setare perfecta pentru toate hainele dvs. datorita1)
Debit de abur continuu, de pana la 120 g/min, si jet de abur de pana la 300 gGratie cantitatii mai mici de apa pompate in fierbator de fiecare data

Despre Philips

Philips este o corporație multinațională olandeză care este binecunoscută pentru gama sa diversă de produse și servicii în diverse sectoare, inclusiv în domeniul sănătății, electronice de larg consum și iluminat. Fondată în Eindhoven, Olanda, în 1891, Philips este o companie globală proeminentă de peste un secol.

Iată câteva domenii cheie în care Philips are o prezență semnificativă:

1. Îngrijirea sănătății: Philips este un jucător important în industria sănătății, oferind echipamente medicale, informatică medicală și soluții de tehnologie medicală. Ei produc o gamă largă de produse, inclusiv aparate RMN, echipamente cu raze X, monitoare pentru pacienți și sisteme informatice de asistență medicală.

2. Electronice de larg consum: Philips este recunoscută pentru electronicele sale de larg consum, inclusiv televizoare, echipamente audio, produse de îngrijire personală (cum ar fi aparate de ras electrice și periuțe de dinți) și aparate electrocasnice.

3. Iluminare: Philips Lighting, acum Signify, a fost una dintre cele mai importante companii de iluminat din lume. Au dezvoltat soluții inovatoare de iluminat pentru case, afaceri și medii urbane. Philips a fost în fruntea tranziției către iluminatul LED eficient din punct de vedere energetic.

4. Stil de viață: Philips produce, de asemenea, o varietate de produse pentru stilul de viață, cum ar fi purificatoare de aer, aparate de cafea și aparate de bucătărie.

5. Responsabilitate socială corporativă: Compania a fost implicată în diverse inițiative de sustenabilitate și responsabilitate socială corporativă, promovând eficiența energetică, responsabilitatea față de mediu și accesul la asistență medicală în comunitățile defavorizate.

Reduceri statii de calcat

Categorii Philips

Statie de calcat Philips perfectcare expert gc9222/02, talpa steamglide, 2400 w, 1.5 l, 300 g/min, alb/albastru

Statie de calcat Philips perfectcare expert gc9222/02, talpa steamglide, 2400 w, 1.5 l, 300 g/min, alb/albastru

1,399.99 Lei

Cautari frecvente