Prc Tablita pentru copii, 2 fete scriere, 60x46 cm, suport lemn, accesorii incluse

Prc Tablita pentru copii, 2 fete scriere, 60x46 cm, suport lemn, accesorii incluse

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Tablita pentru copii, 2 fete scriere, 60x46 cm, suport lemn, accesorii incluse Aceasta tablita este un accesoriu extrem de util si practic pentru copii, in special pentru micutii care doresc sa scrie si sa deseneze.
  • Tablita are 2 parti de scriere (fata si spate) si este prevazuta cu un stativ din lemn ce faciliteaza fixarea in orice incapere doriti.
  • In pachet sunt incluse diverse accesorii cum ar fi: o rola de hartie, 2 bucati de creta, litere cu magnet, marker si un burete de sters.
  • Pe una din fete se poate scrie cu creta iar pe cealalta fata se poate scrie sau desena cu marker-ul, dupa ce se aplica o coala de hartie alba.
  • Caracteristici: tablita pentru copii; are 2 parti (fata/spate) pentru a scrie sau desena; pe una din fete se scrie cu creta iar pe cealalta fata se deseneaza cu marker, dupa ce se aplica o coala de hartie; sunt incluse diverse accesorii: rola de hartie, 2 bucati de creta, litere magnetice, marker, burete; cu ajutorul acestei tablite copiii pot invata mult mai usor alfabetul, sa scrie sau sa citeasca; optional poate fi utilizata si de adulti pentru a nota schite, taskuri; dispune de un stativ din lemn pentru fixare; stativul este prevazut cu 4 picioare ce faciliteaza fixarea; tablita poate fi amplasata in camera copiilor, sali de clasa, sali de sedinte sau in birouri; dimensiuni tabla 60x46 cm; dimensiuni masuta 60x48 cm; inaltimea tablitei este de 115 cm; culoare tabla alb..
Momentan indisponibil.

Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

FiO rola de hartie 2 bucati de creta litere cu magnet marker si un burete de sters
Caracteristici tablita pentru copii
- sunt incluse diverse accesoriiRola de hartie 2 bucati de creta litere magnetice marker burete

Categorii Prc

Cautari frecvente