Tava pentru servire, din bambus, ecoliving natural, l38xl28xh3,6 cm

Tava pentru servire, din bambus, ecoliving natural, l38xl28xh3,6 cm

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Culoare: NaturalnMaterial: BambusnDescriere:nDesignul si functionalitatea se vor intalni zi de zi in bucataria ta cu ustensilele si accesoriile de la Excelsa, pentru realizarea celor mai bune retete.
  • Descopera tot ceea ce ai nevoie pentu bucataria ta!nTava din bambus are un design simplu, dar modern, iar calitatea si fiabilitatea isi vor pune amprenta in bucataria dumneavoastra. nDimesiuni:nLungime: 38 cmnLatime: 28 cmnInaltime: 3,6 cmnDetalii tehnice:nTava este realizata din bambus.nNu se poate spala in masina de spalat vase.nFabricate cu o atentie deosebita pentru un efect desavarsit.nDespre brand:nExcelsa este principalul brand al companiei Bergamaschi & Vimercati, care a fost fondata in 1919.nBrand-ul Excelsa a fost creat in anii '90 din dorinta lui Enrico Vimercati de a dezvolta produse practice si functionale.
  • Recunoscute international datorita calitatii si accesibilitatii, produsele sunt capabile sa raspunda diferitelor gusturi si noilor tendinte in materie de design.
  • Brandul Excelsa are ca prim obiectiv, acela de a crea produse care sa ofere o larga libertate de alegere intre stiluri si culori vibrante.
Momentan indisponibil.

Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

CuloareNaturalnmaterialbambusndescrierendesignul si functionalitatea se vor intalni zi de zi in bucataria ta cu ustensilele si accesoriile de la
Descopera tot ceea ce ai nevoie pentu bucataria ta!ntava din bambus are un design simplu, dar modern, iar calitatea si fiabilitatea isi vor pune amprenta in bucataria dumneavoastra. ndimesiuniNlungime38 cmnlatime28 cmninaltime36 cmndetalii tehnicentava este realizata din bambusnnu se poate spala in masina de spalat vasenfabricate cu o atentie deosebita pentru un efect desavarsitndespre brandnexcelsa este principalul brand al companiei

Reduceri vesela & servire

Cautari frecvente