Telemetru Bushnell engage 1700, ir, 6x24

Telemetru Bushnell engage 1700, ir, 6x24

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Telemetrul cu laser Bushnell 6x24 Engage 1700 este conceput pentru a va oferi increderea necesara pentru a realiza acea lovitura la distanta precis, stiind ca primul foc va lovi unde doriti.
  • Raza laser in infrarosu (IR) poate ajunge pana la 1700 de metri (echivalentul unei mile) pana la tinta reflectorizanta sau la 700 de metri (mai mult de 1/4 de mila) pana la vanat facand din Engage 1700 alegerea ideala pentru vanatori prin preriile intinse ale continentului american.
  • In sistemul de masurare a distantei este integrat un inclinometru care masoara unghiul relativ dintre dvs. si tinta si afiseaza o distanta de raza ajustata pentru a estima mai precis compensarea caderii balistice (BDC) si pentru a imbunatati precizia loviturii.
  • Puteti alege sa reperati o zona cu o singura tinta stationara sau sa scanati terenul, controland mai multe tinte sau urmarind o tinta in miscare si sa selectati din modul Peerie, care ignora interferenta de la tufis sau iarba inalta in prim plan daca tinta dvs.se deplaseaza prin iarba sau padure si modul Bullseye care selecteaza tinte mai mici atunci cand sunteti la vanatoare.
  • Ecranul LCD simplu si neaglomerat este usor de citit in toate conditiile de lumina, in timp ce o interfata simpla cu doua butoane face navigarea rapida in functiile si optiunile sistemului.
  • Un manson in jurul ocularului ajuta pentru o focalizare clara, cu o usurare confortabila a ochiului, care nu oboseste ochilul.
  • Proiectata pentru a rezista la vreme nefavorabila, carcasa este clasificata la IPX4 pentru a impiedica ploaia si zapada sa patrunda la partea electronica, cu o priza ferma.
  • Forma compacta este proiectata ergonomic pentru a fi folosit cu o singura mana si, cu o greutate de sub 7 uncii, poate fi purtat intr-un pachet sau in buzunar toata ziua, fara nicio problema.
  • Utilizare si Constructie Ecranul LCD simplu este clar, luminos si usor de vazut in toate conditiile, in special in lumina slaba.
  • Moduri de operare: Modul de scanare: Raza este actualizata de patru ori pe secunda pentru distante actualizate constant pana la tinte in miscare sau mai multe; Modul perie: ignora obiectele din prim-plan, cum ar fi tufisuri si ramuri si se intinde pana la tinta cea mai indepartata, ideal in scenariile de padure; Modul Bullseye: dobandeste tinte mai mici din prim-plan si ignora obiectele de fundal indepartate, ideal pentru vanatoarea de varmint; Modul ARC: moduri selectabile optimizate fie pentru vanatorii cu arc, fie pentru pusca.
Momentan indisponibil.

Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

OperareModul de scanareraza este actualizata de patru ori pe secunda pentru distante actualizate constant pana la tinte in miscare sau mai multe
Modul perieIgnora obiectele din primplan cum ar fi tufisuri si ramuri si se intinde pana la tinta cea mai indepartata ideal in scenariile de padure
BullseyeDobandeste tinte mai mici din primplan si ignora obiectele de fundal indepartate ideal pentru vanatoarea de varmint
ArcModuri selectabile optimizate fie pentru vanatorii cu arc fie pentru pusca
Performanta opticaPuterea marire de 6x ofera marirea necesara pentru identificarea tintelor indepartate si asigura pozitionarea precisa a reticulului pe obiectul dorit pentru o distanta precisa
CaracteristiciModuri spot si scanare
Mod spotRaza unica pana la tinte stationare

Reduceri optica sportiva & outdoor

Categorii Bushnell

Branduri binocluri & monocluri

Cautari frecvente