Tocatoarele HACCP sunt recomandate pentru fi utilizate pe diverse grupe de alimente, in scopul de a evita contaminarea cu mirosuri si bacterii de la alte grupe de alimente folosite anterior pe acelasi tocator.
Suprafata neteda, non-poroasa, impiedica patrunderea mirosurilor, lichidelor si a bacteriilor.
Tocatoarele sunt rezistente la deformare, sorcuri mecanice, pete.
Ambele parti ale tocatorului sunt potrivite pentru taiere.
Tocatorul respecta standardele de igiena HACCP si normele sanitare.
Instructiuni de intretinere:A se spala inainte de prima si dupa fiecare folosinta cu apa calda si detergent lichid;Se pot curata si in masina de spalat vase;Pentru a pastra suprafata non-proasa si a prelungi viata de utilizare a tocatorului, va recomandam sa scoateti tocatoarele din masina de spalat vase inainte de ciclul de uscare si sa permiteti uscarea la aer.
Intretinere | A se spala inainte de prima si dupa fiecare folosinta cu apa calda si detergent lichid |
---|