Trimmer facial micro touch pentru nas/urechi/sprancene

Trimmer facial micro touch pentru nas/urechi/sprancene

Vezi magazinul Techstar
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • ★ Cu un design usor si compact, trimmer-ul permite parului sa patrunda in varful taierii din partea superioara si laterala ceea ce este foarte util pentru tunderea si modelarea parului nedorit chiar si din zonele sensibile ale fetei.
  • Indepartati sau modelati parul nedorit din jurul sprancenelor fara durere, fara iritatii. ★ Pentru reducerea cresterii firelor de par sub piele care pot fi greu de epilat si inestetice, daca nu dispuneti de timp, sau daca va aflati intr-o calatorie acest trimmer poate deveni o metoda ideala de indepartare a parului nedorit. ★ Este un aparat cu dimensiuni reduse, il puteti purta cu usurinta in geanta, ideal pentru retusuri rapide dar precise cu trei capete acest trimmer va ajuta sa indepartati parul si din locuri greu accesibile cum ar fi sprancenele unde il puteti utiliza pentru contur.
  • Trimmer-ul va permite sa va bucurati de o piele fina si neteda, sprancene bine conturate din confortul casei dumneavoastra, fara vizite la salon. ★ Produsul este destinat atat doamnelor cat si domnilor, barba la domni a fost, este si va fi la moda iar aceasta are nevoie de ajustari.
  • Cu acest trimmer puteti conferi forma dorita de catre dumneavoastra economisind timp si bani.
  • Este un trimmer cu o precizie inalta pentru o utilizare optima, perfect pentru indepartarea parului nedorit de diferite lungimi chiar si in locuri greu accesibile.
  • Special destinat sa indeparteze parul in siguranta si usor din zonele incomode cum ar fi in jurul urechilor, nasului, abdomen definirea sprancenelor.
  • Lamele de taiere din otel de inalta precizie sunt special construite pentru tunderea delicata si a evita epilarea dureroasa oferindu-va tot confortul, de asemenea are un led indicator pentru mai multa siguranta in indepartarea parului inestetic.
  • Designul sau compact si subtire va permite sa il utilizati oriunde;..
32.90 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Reduceri ingrijire personala

Trimmer facial micro touch pentru nas/urechi/sprancene

Trimmer facial micro touch pentru nas/urechi/sprancene

32.90 Lei

Cautari frecvente