Trimmer gard viu BOSCH cu acumulator ahs 55-20, 2.5 ah + foarfeca de gradina manuala
BOSCH

Trimmer gard viu BOSCH cu acumulator ahs 55-20, 2.5 ah + foarfeca de gradina manuala

1112.99 Lei
 • Tehnologia Quick-Cut asigura taierea rotunda din prima incercare a ramurilor si crengilor pentru o taiere rapida si eficienta a gardului viu. Manevrare fara efort si caracter ergonomic, cu o incordare mai redusa a bratelor si umerilor; Sistemul „Anti-Blocking” asigura o performanta de taiere continua si dupa ce alte foarfece de taiat gard viu au renuntat demult; Syneon Chip energie controlata inteligent pentru fiecare proiect; Echilibru optim si greutate redusa, de numai 2,6 kg, pentru o taiere fara efort a gardului viu; Softgrip pe manerul posterior, maner frontal cu posibilitati multiple de pozitionare si aparatoare transparenta de mana pentru a lucra confortabil, in orice pozitie; Functie de taiere: Dintii speciali din zona anterioara a cutitului taie fara probleme crengi cu un diametru de pana la 25 mm; Cutite taiate cu laser si slefuite cu diamant pentru taieri curate si precise; Dispozitiv de protectie a cutitelor pentru taieri de-a lungul zidurilor si a terasamentului; Un acumulator pentru toate sculele de uz casnic si sculele de gradina din sistemul fara fir si cu functionare cu acumulatori litiu-ion de Power for ALL 18 V. . La Bosch, o moștenire de calitate și servicii excelente întâlnește inovațiile inventate pe viață. Aparatele noastre ușurează în fiecare zi: prin calitatea vizibilă, soluții surprinzător de simple și design modern, autentic pentru orice tip de proiect.
 • Misiunea noastră este de a îmbunătăți viețile prin crearea de instrumente pentru o casă liniștită, sănătoasă și elegantă: aparate fiabile, eficiente și bucuroase de utilizat pentru mai multă liniște sufletească în viața de zi cu zi. „Ne definim propriile reguli la Bosch.
 • Deoarece designul nostru este foarte funcțional și pur, există puțin spațiu pentru obiecte de artă formale ", explică principalul designer al Bosch Home Appliances Robert Sachon. „Prin urmare, elementele individuale au o importanță și mai fundamentală.” Mai multe premii în fiecare an arată că el și echipa sa sunt pe drumul cel bun.
 • Deja în 1886, fondatorul Robert Bosch a considerat calitatea mai puțin decât perfectă „intolerabilă”. Pentru noi astăzi, calitatea premium înseamnă materiale de ultimă generație și expertiză de primă clasă, la fiecare pas: de la primul design, până la cea mai mică piesă de schimb, până la rețeaua noastră premiată de servicii pentru clienți.
 • Inovația prolifică se află în ADN-ul nostru.
 • Numai în 2016, am depus aproape 900 de cereri de brevet în sectorul electrocasnicelor.
 • Dar inovațiile noastre nu sunt doar trucuri; oferă beneficii reale.
 • Uită-te la senzorul nostru de gătit PerfectCook.
 • Măsurează temperatura a ceea ce se află în tigaie și ajustează setarea blatului în consecință. Pastele tale nu vor mai fierbe niciodată. De la producție până la ambalare, fiecare aspect al afacerii noastre este durabil fără a compromite performanța și designul.
 • De fapt, electrocasnicele noastre sunt printre cele mai eficiente și mai economice din lume.
Trimmer gard viu BOSCH cu acumulator ahs 55-20, 2.5 ah + foarfeca de gradina manuala

Trimmer gard viu BOSCH cu acumulator ahs 55-20, 2.5 ah + foarfeca de gradina manuala

1112.99 Lei

Evolutie pret Trimmer gard viu BOSCH cu acumulator ahs 55-20, 2.5 ah + foarfeca de gradina manuala

 • 2 Aprilie 20201112.9 Lei
 • 21 Decembrie 20191113 Lei

Cautari frecvente