Ulei esential de mir, 15 ml, dōterra

Ulei esential de mir, 15 ml, dōterra

Vezi magazinul Techstar
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Uleiul esential de Mir este derivat din rasina cleioasa a copacului mic si spinos de Mir si a fost folosit de secole pentru multe beneficii pentru sanatate.
  • Inregistrarile antice arata ca Mirul a fost considerat atat de valoros, incat a fost uneori evaluat la greutatea sa in aur.
  • Beneficii Primare: ajuta la promovarea echilibrului emotional si a sentimentelor de bunastare ofera beneficii de curatare, in special pentru gat si gura calmeaza pielea in timp ce sustine un ten curat, cu aspect tanar Utilizari: adaugati doua picaturi de Mir, 125 ml de apa calda si miere intr-o cana si beti incet pentru a calma manacarimi sau dureri de gat adaugati o picatura la pasta de dinti pentru beneficii suplimentare de curatare aplicati pe punctele de puls inainte de a studia sau de a lucra pentru promovarea constientizarii si imbunatatirea starii de spirit adaugati in hidrant pentru a reduce aspectul liniilor fine si a ridurilor ..
369.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

PrimareAjuta la promovarea echilibrului emotional si a sentimentelor de bunastare ofera beneficii de curatare in special pentru gat si gura calmeaza pielea in timp ce sustine un ten curat cu aspect tanar
UtilizariAdaugati doua picaturi de

Reduceri ingrijire personala

Ulei esential de mir, 15 ml, dōterra

Ulei esential de mir, 15 ml, dōterra

369.00 Lei

Cautari frecvente