Umidificator Philips hu4801/01
Philips

Umidificator Philips hu4801/01

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Întotdeauna aer sănătos cu tehnologia de umidificare NanoCloud Umidificatorul de aer Philips combate aerul uscat cu eficienţă şi igienă maxime.
  • Distribuie uniform aerul umidificat în întreaga cameră şi împrăştie cu 99% mai puţine bacterii în comparaţie cu umidificatoarele ultrasonice.
  • Fără praf alb şi fără a uda podelele.
  • Aer sănătos • Mai sigur din punct de vedere igienic, fără praf alb* și fără a uda suprafeţele • Distribuie uniform aerul umidificat în întreaga cameră Întotdeauna • Oprire automată atunci când umidificatorul rămâne fără apă Simplitate • Alege între umidificarea silenţioasă și standard • Designul minimalist asigură cea mai facilă curăţare din clasa sa • Rezervor de apă ușor de umplut Tehnologie NanoCloud Acest umidificator de aer Philips oferă un sistem de evaporare avansat cu trei etape și tehnologia NanoCloud.
  • Etapa 1: filtrul absorbant al umidificatorului captează particulele mari, cum ar fi părul oamenilor/animalelor și praful, atunci când extrage aerul uscat.
  • Etapa 2: sistemul de evaporare avansat cu tehnologia NanoCloud umidifică aerul adăugând molecule de apă fără bacterii sau calcar.
  • Etapa 3: aerul sănătos este evacuat din umidificator la o viteză constantă, ceea ce oferă un aer umed, sănătos și confortabil, fără să se formeze ceaţă în casa ta.
  • Umidificare confortabilă Distribuie uniform aerul umidificat în întreaga cameră. Vei respira și vei dormi mai bine în casa ta datorită aerului umidificat sănătos Blocarea de protecţie pentru aer sănătos Atunci când rezervorul de apă este gol și trebuie să fie umplut, blocarea de protecţie pentru aer sănătos oprește umidificatorul, iar indicatoarele luminoase de culoare roșie te anunţă că umidificatorul s-a oprit Viteză de umidificare dublă Alege între umidificarea silenţioasă și standard pentru a permite o flexibilitate maximă. Cea mai facilă curăţare din clasa sa Curăţarea umidificatorului în interior și la exterior – în special rezervorul de apă – nu a fost niciodată mai ușoară. Rezervor de apă ușor de umplut Există 2 modalităţi de a umple rezervorul de apă al acestui umidificator Philips: poţi aduce apa într-un vas și umple rezervorul în locul în care se află, după îndepărtarea capacului superior al rezervorului, sau pot duce rezervorul de apă la cel mai apropiat robinet din casa ta. . Royal Philips NV este o companie de tehnologie, care se angajează pe piețele sănătății, iluminatului și bunăstării consumatorilor.
  • Funcționează prin următoarele segmente: sănătate personală, diagnostic și tratament, îngrijire conectată și informatică despre sănătate și altele.
  • Segmentul Personal Health se concentrează pe viața sănătoasă și îngrijirea preventivă. Acest segment cuprinde companiile de îngrijire personală, electrocasnice, îngrijire orală și îngrijire a mamei și copilului.
408.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

1Filtrul absorbant al umidificatorului capteaza particulele mari cum ar fi parul oameniloranimalelor si praful atunci cand extrage aerul uscat
Etapa 2Sistemul de evaporare avansat cu tehnologia
Etapa 3Aerul sanatos este evacuat din umidificator la o viteza constanta ceea ce ofera un aer umed sanatos si confortabil fara sa se formeze ceata in casa ta
PhilipsPoti aduce apa intrun vas si umple rezervorul in locul in care se afla dupa indepartarea capacului superior al rezervorului sau pot duce rezervorul de apa la cel mai apropiat robinet din casa ta

Despre Philips

Philips este o corporație multinațională olandeză care este binecunoscută pentru gama sa diversă de produse și servicii în diverse sectoare, inclusiv în domeniul sănătății, electronice de larg consum și iluminat. Fondată în Eindhoven, Olanda, în 1891, Philips este o companie globală proeminentă de peste un secol.

Iată câteva domenii cheie în care Philips are o prezență semnificativă:

1. Îngrijirea sănătății: Philips este un jucător important în industria sănătății, oferind echipamente medicale, informatică medicală și soluții de tehnologie medicală. Ei produc o gamă largă de produse, inclusiv aparate RMN, echipamente cu raze X, monitoare pentru pacienți și sisteme informatice de asistență medicală.

2. Electronice de larg consum: Philips este recunoscută pentru electronicele sale de larg consum, inclusiv televizoare, echipamente audio, produse de îngrijire personală (cum ar fi aparate de ras electrice și periuțe de dinți) și aparate electrocasnice.

3. Iluminare: Philips Lighting, acum Signify, a fost una dintre cele mai importante companii de iluminat din lume. Au dezvoltat soluții inovatoare de iluminat pentru case, afaceri și medii urbane. Philips a fost în fruntea tranziției către iluminatul LED eficient din punct de vedere energetic.

4. Stil de viață: Philips produce, de asemenea, o varietate de produse pentru stilul de viață, cum ar fi purificatoare de aer, aparate de cafea și aparate de bucătărie.

5. Responsabilitate socială corporativă: Compania a fost implicată în diverse inițiative de sustenabilitate și responsabilitate socială corporativă, promovând eficiența energetică, responsabilitatea față de mediu și accesul la asistență medicală în comunitățile defavorizate.

Reduceri umidificatoare

Categorii Philips

Umidificator Philips hu4801/01

Umidificator Philips hu4801/01

408.99 Lei

Cautari frecvente