Uscator de par Remington pro-air ac5913w, 2200 w, 3 trepte temperatura, 2 viteze (alb)
Remington

Uscator de par Remington pro-air ac5913w, 2200 w, 3 trepte temperatura, 2 viteze (alb)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Toti vrem sa ne scurtam rutina zilnica: fie pentru a dormi putin mai mult, fie pentru a avea mai mult timp pentru inca o cafea.
  • Uscatorul de par profesional PRO Air te ajuta sa te pregatesti mai repede, iar multumita motorului AC de lunga durata va usca rapid pana si cel mai des par, avand un jet de aer de 130 km/h si venind impreuna cu un concentrator pentru uscare rapida.
  • Scade din timpul de uscare si obtine un par matasos!
  • Acest uscator puternic de 2200W este conceput special pentru a fi usor si compact, fara a compromite din performante.
  • Asa ca spune adio mainilor amortite si oboselii aparute in timpul uscarii parului, PRO Air fiind perfect pentru persoane cu un par des si dificil de uscat.
  • Oricare ar fi tipul tau de par, perfectioneaza-ti rutina de uscare cu ajutorul celor 3 setari de temperatura si 2 viteze.
  • In plus, jetul de aer rece te va ajuta sa iti fixezi coafura pentru a obtine rezultate profesionale care dureaza intreaga zi, de fiecare data.
  • Tehnologia ionica a uscatorului produce cu pana la 90% mai multi ioni care se lupta cu electrizarea parului*, fixand umiditatea in par si adaugand mai multa stralucire.
  • Pe langa concentratorul pentru uscare rapida, PRO Air vine impreuna si cu un concentrator subtire de 7mm pentru coafuri drepte profesionale, dar si un difuzor care sa ajute la scoaterea in evidenta a buclelor naturale.
  • Uscator de par profesional compact si usor de 2200 W Flux de aer puternic de 130 km/h pentru o uscare rapida Motor AC de calitate profesionala si durata de viata lunga Generator de ioni cu 90% mai multi ioni pentru mai putin efect static si mai multa stralucire* 3 setari de temperatura / 2 setari de viteza Jet de aer foarte rece pentru fixarea coafurii Concentrator subtire de 7 mm Concentrator pentru uscare rapida Difuzor Grila spate detasabila si usor de curatat Agatatoare Cablu de 3 m.
139.99 LeiPret vechi: 279.99 LeiDiscount 51%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Despre Remington

Remington este un brand binecunoscut, cu o gamă diversă de produse, care include produse de îngrijire și îngrijire personală, arme de foc și muniție.

Iată câteva puncte cheie despre marca Remington:

1. Produse de îngrijire personală: Remington este recunoscută pentru producerea unei game largi de produse de îngrijire personală, inclusiv aparate de ras electric, mașini de tuns, aparate de îndreptat părul, fiare de călcat și uscătoare de păr. Aceste produse sunt concepute pentru a ajuta persoanele cu nevoile lor de îngrijire și coafare.

2. Calitate și performanță: Produsele de îngrijire și îngrijire personală Remington sunt adesea lăudate pentru calitatea, durabilitatea și performanța lor. Sunt concepute pentru a oferi rezultate eficiente și eficiente de îngrijire.

3. Inovație: Marca încorporează tehnologii avansate în produsele sale. De exemplu, aparatele de ras Remington pot dispune de sisteme avansate de tăiere și lame cu auto-ascuțire, în timp ce instrumentele lor de coafat includ adesea elemente ceramice și de încălzire avansate pentru o distribuție uniformă a căldurii.

4. Prezența globală: Produsele de îngrijire și îngrijire personală Remington sunt disponibile în diferite țări și pot fi găsite în magazinele de vânzare cu amănuntul și punctele de vânzare online.

Este important de menționat că Remington este, de asemenea, binecunoscută pentru afacerea cu arme de foc și muniție, producând arme de foc și muniție atât pentru uz civil, cât și pentru uz militar. Istoria îndelungată a companiei în industria armelor de foc a făcut din ea un nume respectat în acest domeniu.

Reduceri uscatoare de par

Categorii Remington

Uscator de par Remington pro-air ac5913w, 2200 w, 3 trepte temperatura, 2 viteze (alb)

Uscator de par Remington pro-air ac5913w, 2200 w, 3 trepte temperatura, 2 viteze (alb)

139.99 Lei

Cautari frecvente