Videoproiector Asus zenbeam e1, fwvga 854 x 480, 150 lumeni, contrast 3500:1, hdmi (gri)
Asus

Videoproiector Asus zenbeam e1, fwvga 854 x 480, 150 lumeni, contrast 3500:1, hdmi (gri)

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Un ecran de dimensiunile unui TV in buzunarul tau ASUS ZenBeam E1 poate reproduce dimensiunile unui TV, care este capabil proiecteze pana la 120 inch diagonala.
  • Proiectat pentru compatibilitate ,acest proiector de dimensiuni reduse are o intrare HDMI / MHL pentru a se conecta la tot, inclusiv PC-uri, smartphone-uri si playere media.
  • Design premiat Elegantul proiector portabil ASUS ZenBeam E1 cantareste doar 307g si are dimensiuni ultra-compacte de 83 x 29 x 110mm.
  • Design-ul Zen, cu finisaje din metal a castiga atat iF Product Design Award cat si un premiu de design Red Dot, care sunt premii prestigioase la nivel mondial ce sarbatoresc excelenta in design.
  • Pana la 120 de inch pentru divertisment ASUS ZenBeam E1 are 150 lumeni sursa de lumina Eco-LED, cu 30.000 de ore durata de viata si 100% gama de culori NTSC.
  • Tehnologia DLP® IntelliBright ™ stimuleaza in mod eficient luminozitatea si contrastul cu pana la 30%, in timp ce reduce consumul de energie cu pana la 50%. Perfect pentru dispozitive mobile, console de jocuri, stick-uri si dispozitive media Cu portul HDMI / MHL ASUS ZenBeam E1 se conecteaza cu usurinta la console de jocuri si dispozitivele mobile si puteti chiar sa incarcati dispozitivul mobil in timp ce se proiecteaza simultan continut.
  • ASUS ZenBeam E1 este, de asemenea, compatibil cu o varietate de dispozitive mass-media, chiar si cu stick-uri, astfel va puteti bucura de filme si seriale TV.
  • Pana la 5 ore de proiectie fara cablu ASUS ZenBeam E1 are o baterie reincarcabila, care va ofera pana la 5 ore timp de proiectie fara cabluri.
  • Configurare rapida si usoara Configurarea ASUS ZenBeam E1 este usoara.
  • Pur si simplu conectati o sursa, activati ASUS ZenBeam E1 si reglati focalizarea utilizand inelul de focalizare pana la 120 inch.
1,137.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Despre Asus

ASUS este o companie multinațională de hardware și electronică, cu sediul în Taipei, Taiwan. Compania a fost fondată în 1989 de către T.H. Tung, Ted Hsu, Wayne Hsieh și M.T. Liao. ASUS este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de componente de computer, laptop-uri, desktop-uri, monitoare, plăci grafice, echipamente de rețea și diverse alte produse electronice de larg consum.

Categoriile cheie de produse oferite de ASUS includ:

1. **Laptop-uri și desktop-uri:** ASUS produce o gamă largă de laptop-uri și computere desktop pentru diverse scopuri, inclusiv laptop-uri pentru jocuri, ultrabook-uri și stații de lucru.

2. **Plăci grafice:** ASUS este binecunoscută pentru plăcile sale grafice, inclusiv pentru modelele concepute pentru jocuri și computere de înaltă performanță.

3. **Plăci de bază:** ASUS produce plăci de bază pentru computere desktop, satisfacând diverse nevoi, de la jocuri până la uz profesional.

4. **Monitoare:** Compania oferă o varietate de monitoare, inclusiv monitoare pentru jocuri, monitoare profesionale și afișaje ultrawide.

5. **Echipament de rețea:** ASUS produce routere, modemuri și soluții de rețea atât pentru uz casnic, cât și pentru afaceri.

6. **Smartphones:** ASUS are o linie de smartphone-uri sub marca „ZenFone”.

7. **Componente:** ASUS produce diverse componente de computer, inclusiv surse de alimentare, soluții de răcire și dispozitive de stocare.

ASUS este cunoscut pentru inovație, calitatea produsului și o gamă largă de oferte în diferite puncte de preț. Compania are o prezență puternică în comunitățile de jocuri și entuziaști, iar marca sa Republic of Gamers (ROG) este deosebit de populară printre jucători.

Reduceri videoproiectoare

Categorii Asus

Videoproiector Asus zenbeam e1, fwvga 854 x 480, 150 lumeni, contrast 3500:1, hdmi (gri)

Videoproiector Asus zenbeam e1, fwvga 854 x 480, 150 lumeni, contrast 3500:1, hdmi (gri)

1,137.99 Lei

Cautari frecvente