Acest vin reprezinta un mariaj delicat intre 2 soiuri autohtone: Feteasca Regala si Feteasca Alba.
Strugurii pentru acest vin au fost crescuti cu mare grija in regiunea Codru si au fost culesi manual la momentul maturitatii optime in prima jumatate a lunii septembrie.
Notele degustariiGust: Bogat in arome de mar, nectarine, piersica si note usor florale care trece intru-n postgust proaspat si elegant.
Nas: Arome usoare de mar, nectarine si flori de salcim.
Culoare: Galben pai.
Servirea: Peste si preparate din carne de pasare, carne de porc, branzeturi lejere si fructe.
Temperatura servire: 6 -8 C.
Autohtone | Feteasca |
---|---|
Codru si au fost culesi manual la momentul maturitatii optime in prima jumatate a lunii septembrie.notele degustariigust | Bogat in arome de mar nectarine piersica si note usor florale care trece intrun postgust proaspat si elegantnasarome usoare de mar nectarine si flori de salcimculoaregalben paiservireapeste si preparate din carne de pasare carne de porc branzeturi lejere si fructetemperatura servire6 8 |