Un cupaj clasic intre doua dintre cele mai bine apreciate soiuri internationale,din care se obtin vinuri total diferite.
Tocmai diferentele acestea fac din cupajul celor doi granzi un complex aromatic si gustativ unic,in care onctuozitatea chardonnayului predomina.
Vinificatie:Strugurii au fost recoltati manual, in ladite, si sortati fiind indepartati strugurii nesanatosi, necopti si impuritatile vegetale inainte de desciorchinare si presare.
Dupa fermentare a fost baricat timp de 18 luni pana la momentul cupajarii, intr-un mix de baricuri de stejar frantuzesc,care este completata si echilibrata de aciditatea ,prospetimea unica a Sauvignonului Blanc, fermentat si maturat in cisterne de inox.
Servire:8-12°C; Un vin complex care se potriveste de minune cu mancaruric sofisticate, dar si cu peste la gratar, preparate din carne alba si paste cu ierburi aromatice.
Predomina.vinificatie | Strugurii au fost recoltati manual in ladite si sortati fiind indepartati strugurii nesanatosi necopti si impuritatile vegetale inainte de desciorchinare si presare |
---|---|
Blanc, fermentat si maturat in cisterne de inox.servire | 812c |