Note de degustare: Se deosebeste prin culoare galben pai cu arome de miere, piersica, portocala.
Gustul este complex, cu aciditate si mineralitate intense.
Temperatura de servire: 12-14 °CRecomandari culinare: se recomanda a fi servit alaturi de stridii, sushi, ton, fructe de mare, peste gatit in sos picantAre un potential invechire mare.
VinificareaStrugurii sunt recoltati manual la sfarsitul lui Noiembrie si apoi selectati manual si desciorchinati.
Fermentatia se face la temperatura de 12-13 grade, iar maturarea are loc in butoaie de stejar timp de 9 luni de zile.
Degustare | Se deosebeste prin culoare galben pai cu arome de miere piersica portocala |
---|---|
Gustul este complex, cu aciditate si mineralitate intense.temperatura de servire | 1214 crecomandari culinarese recomanda a fi servit alaturi de stridii sushi ton fructe de mare peste gatit in sos picantare un potential invechire marevinificareastrugurii sunt recoltati manual la sfarsitul lui |