Organoleptic:Arome complexe de flori de salcam, cu usoare nuante de lemn de stejar, ce completeaza gustul amplu, elegant, potentat de componenta baricata a vinului.
Aciditatea este una nu prea ridicata, medie, dovada ca strugurii au fost recoltati la maturitatea deplina.
Tusele finale sunt asemeni unor unduiri untoase care imbraca intr-un mod placut bolta palatina.
Servire:Bine racit (8-10*C), alaturi de carne de porc, vita si mancaruri picante.
Colectie:Colectia Nativ este inspirata din simbolistica locului nascuta din Cultura Cucuteni, civilizatie misterioasa care a creat numeroase repere vizuale inconfundabile pentru Recolta, Dealuri si Muntii, Protectia Naturii si Apa Vietii.
Sub semnul lor, dependent de echilibrul dintre ele, sta VINUL.
Premii:Medalie de Argint – International Wine Contest Bucharest 2017Vie - Struguri:Strugurii au fost recoltati manual cu multa grija, la un continut de zahar de minim 195g/l.
, apoi desciorchinati fara zdrobire.
Boabele de struguri au fost racite la o temperatura de 10° C si apoi introduse la macerat in presa timp de 6-8 ore.
Vinificatie:Dupa decantarea gravitationala timp de 24 ore, mustul a fost fermentat in vase de inox la 12° C timp de 21 zile.
Ulterior jumatate din cantitate a fost introdusa in barrique-uri de stejar, unde a stat la maturat 6 luni.
In final, s-a realizat integrarea celor 2 componente: una fresh si una baricata.
Organoleptic | Arome complexe de flori de salcam cu usoare nuante de lemn de stejar ce completeaza gustul amplu elegant potentat de componenta baricata a vinului |
---|---|
Tusele finale sunt asemeni unor unduiri untoase care imbraca intr-un mod placut bolta palatina.servire | Bine racit (810c) alaturi de carne de porc vita si mancaruri picantecolectiecolectia |
Vinul.premii | Medalie de |
Struguri | Strugurii au fost recoltati manual cu multa grija la un continut de zahar de minim 195gl apoi desciorchinati fara zdrobire |
C si apoi introduse la macerat in presa timp de 6-8 ore.vinificatie | Dupa decantarea gravitationala timp de 24 ore mustul a fost fermentat in vase de inox la 12 |
In final, s-a realizat integrarea celor 2 componente | Una fresh si una baricata |