Vin alb - nativus, chardonnay de averesti, 2018 | crama averesti
Crama Averesti

Vin alb - nativus, chardonnay de averesti, 2018 | crama averesti

Vezi magazinul Carturesti
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi

Organoleptic:Arome complexe de flori de salcam, cu usoare nuante de lemn de stejar, ce completeaza gustul amplu, elegant, potentat de componenta baricata a vinului.

Aciditatea este una nu prea ridicata, medie, dovada ca strugurii au fost recoltati la maturitatea deplina.

Tusele finale sunt asemeni unor unduiri untoase care imbraca intr-un mod placut bolta palatina.

Servire:Bine racit (8-10*C), alaturi de carne de porc, vita si mancaruri picante.

Colectie:Colectia Nativ este inspirata din simbolistica locului nascuta din Cultura Cucuteni, civilizatie misterioasa care a creat numeroase repere vizuale inconfundabile pentru Recolta, Dealuri si Muntii, Protectia Naturii si Apa Vietii.

Sub semnul lor, dependent de echilibrul dintre ele, sta VINUL.

Premii:Medalie de Argint – International Wine Contest Bucharest 2017Vie - Struguri:Strugurii au fost recoltati manual cu multa grija, la un continut de zahar de minim 195g/l.

, apoi desciorchinati fara zdrobire.

Boabele de struguri au fost racite la o temperatura de 10° C si apoi introduse la macerat in presa timp de 6-8 ore.

Vinificatie:Dupa decantarea gravitationala timp de 24 ore, mustul a fost fermentat in vase de inox la 12° C timp de 21 zile.

Ulterior jumatate din cantitate a fost introdusa in barrique-uri de stejar, unde a stat la maturat 6 luni.

In final, s-a realizat integrarea celor 2 componente: una fresh si una baricata.

49.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?
Informatii produs
OrganolepticArome complexe de flori de salcam cu usoare nuante de lemn de stejar ce completeaza gustul amplu elegant potentat de componenta baricata a vinului
Tusele finale sunt asemeni unor unduiri untoase care imbraca intr-un mod placut bolta palatina.servireBine racit (810c) alaturi de carne de porc vita si mancaruri picantecolectiecolectia
Vinul.premiiMedalie de
StruguriStrugurii au fost recoltati manual cu multa grija la un continut de zahar de minim 195gl apoi desciorchinati fara zdrobire
C si apoi introduse la macerat in presa timp de 6-8 ore.vinificatieDupa decantarea gravitationala timp de 24 ore mustul a fost fermentat in vase de inox la 12
In final, s-a realizat integrarea celor 2 componenteUna fresh si una baricata

Magazine gourmet si vin

Clientii au cumparat si
Vin alb - nativus, chardonnay de averesti, 2018 | crama averesti
Vin alb - nativus, chardonnay de averesti, 2018 | crama averesti
49.00 Lei