Culoare: Galben-aurie cu nuante verzui.
Arome florale, citrice, fructe tropicale si pepene galben.
Gustativ, vinul este expresiv, proaspat si persistent, cu nuante de pere coapte, coaja de portocala dulce-amaruie si o aciditate fina si echilibrata de acea nobila si rara mineralitate.
Arome fine si bine echilibrate extrase din lemnul de stejar.
Recomandat alaturi de specialitati din peste sau fructe de mare (crustacee: creveti, homari, crabi, languste; moluste: scoici, midii, melci, calamari, sepii, caracatite), paste proaspete cu trufe de padure si branzeturi moi si grase.
temperatura de servire | 810 grade Celsius.
Culoare | Galbenaurie cu nuante verzuiarome florale citrice fructe tropicale si pepene galbengustativ vinul este expresiv proaspat si persistent cu nuante de pere coapte coaja de portocala dulceamaruie si o aciditate fina si echilibrata de acea nobila si rara mineralitate |
---|---|
Arome fine si bine echilibrate extrase din lemnul de stejar.recomandat alaturi de specialitati din peste sau fructe de mare (crustacee | Creveti homari crabi languste |
Moluste | Scoici midii melci calamari sepii caracatite) paste proaspete cu trufe de padure si branzeturi moi si grasetemperatura de servire 810 grade |