Note de degustare: Bogat, corpolent si onctuos cu arome de fructe tropicale, condimente delicate si cu o aciditate revigoranta.
Produs din struguri culesi manual si riguros selectati, vinul a fost fermentat si maturat pe drojdii in butoaie din stejar timp de 10 luni pentru complexitate.
Asociere culinara: Perfect cu peste alb, fructe de mare (crustacee: creveti, homari, crabi, languste; moluste: scoici, midii, melci, calamari, sepii, caracatite), salate sau de servit simplu, ca un aperitiv.
Temperatura de servire:| 810 grade Celsius.
Degustare | Bogat corpolent si onctuos cu arome de fructe tropicale condimente delicate si cu o aciditate revigoranta |
---|---|
Produs din struguri culesi manual si riguros selectati, vinul a fost fermentat si maturat pe drojdii in butoaie din stejar timp de 10 luni pentru complexitate.asociere culinara | Perfect cu peste alb fructe de mare (crustaceecreveti homari crabi languste |
Moluste | Scoici midii melci calamari sepii caracatite) salate sau de servit simplu ca un aperitivtemperatura de servire 810 grade |