Soiul: Cabernet SauvignonClasificare: DOC – CMDRecoltare: recoltarea manuala, la maturitate deplina, la inceputul lunii octombrieMaturare:la temperatura controlata de 10-12 °C, in rezervoare de inox, pentru o perioada de 3 luniDegustare: culoare roz-somon, cu nuante deschise aroma proaspata, fructata, cu nuante de capsuni, zmeura gust placut, fresh, sustinut de o aciditate placuta, persistenta foarte bunaAsociere culinara: carpaccio de somon, salate cu fructe de mare, branzeturi tinere cu ierburi aromate si mucegaiuri.
Soiul | Cabernet |
---|---|
Sauvignonclasificare | Doc |
Cmdrecoltare | Recoltarea manuala la maturitate deplina la inceputul lunii octombriematurarela temperatura controlata de 1012 c in rezervoare de inox pentru o perioada de 3 lunidegustareculoare rozsomon cu nuante deschise aroma proaspata fructata cu nuante de capsuni zmeura gust placut fresh sustinut de o aciditate placuta persistenta foarte bunaasociere culinaracarpaccio de somon salate cu fructe de mare branzeturi tinere cu ierburi aromate si mucegaiuri |