Note de degustare: Vin cu o corpolenta bine structurata, culoare rosu rubiniu, aciditate echilibrata, tanini expresivi, postgust lung si usor catifelat.
Nas: Fructe negre, stejar, vanilie, paine prajita, cacao.
Gust: Destul de complex, note de visine negre, prune, merisoare si stejar pe tot palatul gurii tale.
Asociere culinara: Merge foarte bine cu carnea de vita, vanatul (caprioara, mistret), mancare usor picanta, paste cu sos rosu.
Temperatura de servire: 15 grade Celsius.
Degustare | Vin cu o corpolenta bine structurata culoare rosu rubiniu aciditate echilibrata tanini expresivi postgust lung si usor catifelat |
---|---|
Nas | Fructe negre stejar vanilie paine prajita cacao |
Gust | Destul de complex note de visine negre prune merisoare si stejar pe tot palatul gurii tale |
Asociere culinara | Merge foarte bine cu carnea de vita vanatul (caprioara mistret) mancare usor picanta paste cu sos rosu |
Temperatura de servire | 15 grade |