Este un vin creat din patru soiuri rosii importante din via Oprisorului: Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Shiraz.
In Dragaica Rosie se imbina supletea Pinot Noir-ului cu forta Cabernet Sauvignon-ului, catifelarea Merlot-ului si picanteria Shiraz-ului.
Echilibrat, armonios, cu nuante intense si placute ce dezvolta arome de prune uscate, coacaze, lemn putin ars si ciocolata cu lapte.
Este potrivit scopului pentru care a fost creat: asocierea cu preparatele gastronomice.
Dar sa nu-i refuzam dreptul de a fi consumat de placere la o intalnire amicala, caci supletea si usoara-i moliciune il fac mai mult decat atragator.
Regiune: OlteniaSoi: Cupaj rosuCuloare: rubiniou intensMiros: Prune uscate, coacaze, ciocolataGust: Prietenos, suplu, fara asperitati; 14% vol.
Asociere: Preparate din carne de vita.
porc, vanat.
Oprisorului | Cabernet |
---|---|
Este potrivit scopului pentru care a fost creat | Asocierea cu preparatele gastronomice |
Dar sa nu-i refuzam dreptul de a fi consumat de placere la o intalnire amicala, caci supletea si usoara-i moliciune il fac mai mult decat atragator.regiune | Olteniasoicupaj rosuculoarerubiniou intensmirosprune uscate coacaze ciocolatagustprietenos suplu fara asperitati |
14% vol.asociere | Preparate din carne de vita porc vanat |