Vitrina din mdf cu 2 usi modix oak, l57xa44xh197 cm

Vitrina din mdf cu 2 usi modix oak, l57xa44xh197 cm

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Colectia: Modix\nCuloare: Stejar antic\nMaterial: MDF\nUn decor simplu si elegant in culoarea stejarului antic, este redat de mobilierul din colectia Modix.
  • Combinatia dintre manerele negre ondulate si forma fronturilor, exprima\nnaturalete si eleganta la cel mai inalt nivel.\nVitrina Modix se remarcă prin aspectul estetic si atractiv.
  • Este un model impunator, ce se potriveste perfect in orice living.\nDimensiuni:\nLatime: 57 cm\nAdancime: 44 cm\nInaltime: 197 cm\nGreutate: 51 kg\nNumar usi: 2\nDetalii tehnice:\nProdusul este realizat din MDF si are sticla transparenta.\nRafturile sunt de sticla.\nManerele sunt din metal.\nRespecta toate standardele de calitate ale UE.\nAsamblare:\nProdusul nu este asamblat.
  • Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 30 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet...
Momentan indisponibil.

Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ColectiaModixnculoarestejar anticnmaterialmdfnun decor simplu si elegant in culoarea stejarului antic este redat de mobilierul din colectia
Este un model impunator, ce se potriveste perfect in orice living.\ndimensiuniNlatime57 cmnadancime44 cmninaltime197 cmngreutate51 kgnnumar usi2ndetalii tehnicenprodusul este realizat din
Ue.\nasamblareNprodusul nu este asamblat

Reduceri living

Branduri vitrine

Cautari frecvente