Informatii generale In scopul eliberarii mustului din boabele de struguri pentru separarea de seminte, pielita si componentele solide ale pulpei, este necesara spargerea pielitei si destramarea miezului bobului.
Aceasta operatie ce poarta numele de zdrobire, trebuie sa satisfaca anumite conditii de care depinde calitatea mustului obtinut.
Operatia tehnologica initiala din cadrul prelucrarii primare a strugurilor este zdrobirea bobitelor si separarea ciorchinilor (desciorchinarea).
Acest zdrobitor este indispensabil oricarei gospodarii.
Mod de utilizare: Zdrobitorul de struguri se amplaseaza deasupra butoiului unde se vor colecta strugurii zdrobiti si se invarte manivela.
Beneficii client: - nu afecteaza gustul mustului (vinului) - greutate mica - usor de manevrat Avantaje produs: - confectionat din tabla vopsita antirugina - role din poliamida (uz alimentar) Date tehnice: Dimensiuni: 1000 x 520 x 360 mm; Volum palnie: 20 l Capacitate: 800 kg Distanta cilindrii: 2-8 mm Greutate produs: 9.
80kg Specificaţii Specificatii Tehnice Actionare manuala Material tamburi din poliamida tratata pentru uz alimentar Volum cuva 20 L Dimensiuni 600x430x363 mm Capacitate de maruntire 300-500 kg/h Greutate 15 kg Garantie 24 Luni.
Utilizare | Zdrobitorul de struguri se amplaseaza deasupra butoiului unde se vor colecta strugurii zdrobiti si se invarte manivela |
---|---|
Beneficii client | nu afecteaza gustul mustului (vinului) greutate mica usor de manevrat |
Avantaje produs | confectionat din tabla vopsita antirugina role din poliamida (uz alimentar) |
Date tehnice | Dimensiuni1000 x 520 x 360 mm |
Volum palnie | 20 l |
Capacitate | 800 kg |
Distanta cilindrii | 28 mm |
Greutate produs | 980kg |