Access point wireless Edimax cap1750, gigabit, dual band, 1750 mbps
Edimax

Access point wireless Edimax cap1750, gigabit, dual band, 1750 mbps

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • O soluţie premium cu viteze foarte mari AC1750 pentru o performanţă de elităCAP1750 este o soluţie wireless premium realizată pentru afacerile mici care necesită o performanţă de elită e reţelei.
  • Produsul are cea mai recentă tehnologie 3 x 3 IEEE 802.11ac pentru vitezele wireless concurenţiale dual-band de până la 1750Mbps.
  • Un design cu montaj pe perete şi o calitate a construcţiei de grad industrial, combinate cu o operare prietenoasă şi un set extins de caracteristici, fac ca acest produs să fie o soluţie ideală dual-band de înaltă performanţă pentru operaţiile solicitante din fiecare zi.
  • Pentru afacerile care necesită securitate, flexibilitate şi viteză – seria Edimax Pro are o gamă largă de aplicaţii potenţiale, de la mediile de birou, la şcoli, campusuri, hoteluri şi spitale.
  • SSID-urile multiple pot fi configurate pentru departamente diferite sau pentru diferite grupuri de utilizatori, iar serverul RADIUS oferă o verificare suplimentară cu o arhitectură scalabilă AP pentru managementul central al access point-urilor multiple.
  • Capacitate de înaltă densitate de până la 100 de clienţi simultani, ideal pentru locurile de muncă unde angajaţii pot folosi propriile device-uri, sau pentru alte medii cu un număr mare de clienţi şi de dispozitive wireless, iar roamningul rapid permite tranziţia rapidă între mai multe access point-uri.
  • Suport Power over Ethernet (PoE) şi o interfaţă de management pe bază de web pentru şi opţiuni extinde se gestionare pentru departamentele MIS şi pentru administratorii de reţea.
  • Un capac opţional pentru securitate previne furtul sau vandalismul, iar funcţia de detecţie AP vă protejează reţeaua faţă de accesul neautorizat.
  • Când performanţa şi securitatea sunt importante pentru afacerea dumneavoastră, aveţi nevoie de produse care sunt realizate special.
  • Seria Edimax Pro este realizată pentru a vă ajuta afacerea şi pentru a vă oferi o conectivitate pe care să vă puteţi baza în fiecare zi, cu o siguranţă şi o eficienţă garantate.
943.99 LeiPret vechi: 1,037.99 LeiDiscount 10%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Importante
Dual-band de mare viteza 802.11acDualband concurent
Instalare usoaraDesign cu montare pe perete cu un kit de instalare usoara
Carcasa compacta si durabilaDesign subtire
Realizat pentru o utilizare intensaSuporta pana la o suta de utilizatori simultani ideal pentru mediile aglomerate si pentru locurile de munca unde angajatii pot folosi propriile deviceuri
Ssid-uri pentru managementul securitatiiSuporta pana la 32
Roaming rapidComutare usoara intr acces pointuri fara lag sau intreruperi asigurand o performanta de top si aplicatiile de streaming video si voce
Acoperire mare si sensibilitate crescutaRadiofrecventa reglabila fara alimentare si o sensibilitate crescuta a receptorului pentru acoperirea spatiilor mari
Mobilitate deosebitaO acoperire mai mare cu 15x decat acces pointurile normale pentru o acoperire totala care asigura o conectivitate
EthernetSuporta
RadiusCu management de pana la 256 de conturi pentru utilizatori
Medii de afaceriO alegere avansata pentru aplicatii de inalta performanta
Management centralAplicatia
Dispozitivele wireless pot ramane conectate in medii unde conectivitatea poate avea o influenta semnificativa asupra eficientei si productivitatii si pot beneficia de pe urma mobilitatii cu conectivitate la viteza mare dispozitive precumTelefoane inteligente tablete si computere aflate in intreaga organizatiehoteluri birouri scoli si spitale

Reduceri access point

Categorii Edimax

Access point wireless Edimax cap1750, gigabit, dual band, 1750 mbps

Access point wireless Edimax cap1750, gigabit, dual band, 1750 mbps

943.99 Lei

Cautari frecvente