Acumulator extern Devia king kong dvkkspb8adg, 8000 mah, 1 usb, universal (gri)
Devia

Acumulator extern Devia king kong dvkkspb8adg, 8000 mah, 1 usb, universal (gri)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Devia Acumulator extern King Kong Power Bank Deep Grey 8000 mAh incarcare rapida QC3.0 King Kong Power Bank de la Devia este o baterie externa pentru smartphone-uri si tablete (iPhone, iPad, Samsung, Nokia). Acumulatorul extern de 8000 mAh este de dimensiuni reduse si slim, oferind portabilitate sporita, detinand o tehnologie de incarcare rapida QC 3.0. Poti incarca telefonul sau tableta atunci cand nu ai la dispozitie alta sursa de curent electric, fiind ideal la drumetii sau calatorii in zone indepartate de civilizatie.
  • Permite incarcarea simultana a doua dispozitive datorita celor 2 porturi USB.
  • Dimensiunele sunt foarte similare unui smartphone de 5.5 inch, astfel il poti tine langa telefon intr-un mod simplu.
  • Ofera un aspect elegant datorita carcasei din aliaj de aluminiu, dar in acelasi timp este protejata mult mai bine impotriva zgarieturilor si socurilor.
  • SPECIFICATII: Material: Aliaj de aluminiu, Polimer, policarbonat, ABS dual port Input: 5V/3A, 9V/2A, 12V-1.5A Output QC3.0: 5V/3A, 9V/2A, 12V-1.5A Output USB: 5V/2.1A Capacitatea 8000 mAh Incarcare rapida QC 3.0 Incarca un smartphone obisnuit de 4 sau 5 ori Nu se supraincarca Protectie inteligenta incorporata Incarcare: microUSB Indicator cu LED-uri pentru a arata capacitatea bateriei Incarca telefonul mobil, tableta, PSP, etc Ultra slim: 16mm grosime Dimensiune produs: 121 x 60 x 16 mm Greutate: 160g Certificari de calitate FCC, CE si Rohs ..
71.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Specificatii
MaterialAliaj de aluminiu
Input5v3a 9v2a 12v15a
Qc3.05v3a 9v2a 12v15a
Usb5v21a
IncarcareMicrousb
Ultra slim16mm grosime
Dimensiune produs121 x 60 x 16 mm
Greutate160g

Despre Devia

Devia este un brand specializat în fabricarea și proiectarea de accesorii pentru smartphone-uri, tablete, laptopuri și alte dispozitive electronice. Brandul oferă o gamă largă de produse, inclusiv carcase de protecție, protectoare de ecran, încărcătoare, cabluri, power banks și accesorii audio.

Produsele Devia sunt cunoscute pentru calitatea lor înaltă, designul inovator și atenția la detalii. Marca se concentrează pe furnizarea de accesorii durabile și funcționale care îmbunătățesc experiența utilizatorului și protejează dispozitivele de deteriorare.

Pe lângă protecție, accesoriile Devia prezintă adesea un design elegant și o estetică modernă, oferind consumatorilor care prețuiesc atât modă, cât și funcționalitate în accesoriile lor tehnice.

Devia subliniază, de asemenea, compatibilitatea și versatilitatea în gama sa de produse, asigurându-se că accesoriile sale sunt compatibile cu o gamă largă de dispozitive de la diverși producători.

În general, Devia s-a impus ca un brand de încredere pe piața de accesorii tehnologice, oferind consumatorilor o selecție diversă de accesorii premium pentru a completa și a proteja dispozitivele electronice.

Reduceri acumulatori externi

Categorii Devia

Acumulator extern Devia king kong dvkkspb8adg, 8000 mah, 1 usb, universal (gri)

Acumulator extern Devia king kong dvkkspb8adg, 8000 mah, 1 usb, universal (gri)

71.99 Lei

Cautari frecvente