Acumulator extern Tp-link vivid ultra-compact pbg6700, 6700 mah (negru)
Tp-link

Acumulator extern Tp-link vivid ultra-compact pbg6700, 6700 mah (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Mai Puternic, Baterie cu Celule Premium LG Bateria este componenta de baza a unui power bank.
  • Seria Vivid power bank utilizeaza baterie cu celule LG pentru performanta premium: durata de viata mai lunga, power bank-urile din seria Vivid reduc in mod semnificativ procesul de auto-imbatranire al bateriei pentru a ajuta maximizarea duratei de viata, capacitatea originala poate fi pastrata dupa 500 de cicluri complete de incarcare; o mai mare capacitate disponibila la temperaturi scazute, care asigura o putere sporita in sezonul rece; cu o densitate de putere ridicata, power bank-urile din seria Vivid pot transporta cu 30% mai multa energie in dimensiuni ultra compacte; o utilizare mai sigura fata de alte power bank-uri care folosesc celule reutilizate sau baterii neautorizate ce nu pot garanta o functionare optima.
  • Rata de Eficienta Energetica Ridicata Powered by Realizat de TP-LINK folosind tehnologii de circuite realizate la clasa mondiala si foarte eficiente din punct de vedere energetic, reducem la minimum pierderile de energie in incarcare, conservand energia pentru momentele absolut necesare.
  • Astfel ca TL-PBG6700 poate incarca complet majoritatea dispozitivelor de una sau mai multe ori.
  • Conceput Pentru Incarcare Rapida Timpul dumnevoastra este atat de valoros incat veti reusi sa scurtati timpul de incarcare.
  • Noi aplicam tehnologia TP-LINK Smart Charging si ridicam viteza de incarcare de pana la 5V/2.4A, astfel TL-PBG6700 devine un power bank ultra-rapid care poate incarca dispozitivele cu 65% mai rapid si economiseste timpul de incarcare cu pana la 40%. Incarcarea completa a unui iPhone 6S dureaza 150 minute utilizand tehnologia TP-LINK Smart Charging, in timp ce , folosind incarcatorul original Apple, este nevoie de 250 minute. 1.8x Viteza de Reincarcare TL-PBG6700 suporta, de asemenea, ultra viteze de reincarcare la valorile de 5V/2.4A.
  • Este nevoie de doar 2,4 ore pentru a recupera de la 0% la capacitate maxima, in timp ce este nevoie de 4,5 ore pentru alte power bank-uri cu capacitate de 6700mAh ce suporta doar 5V/1A Design Atragator Potrivit in Orice Situatie Invelit cu un strat de polimer moale la atingere cu finisaje in negru si auriu, acest power bank usor si compact este proiectat pentru a se potrivi confortabil in mainile dumneavoastra si a se asorta stilului vestimentar.
  • Siguranta pe primul plan Nu exista niciun compromis in ceea ce priveste siguranta.
  • Power bank-urile din seria Vivid incorporeaza cele mai noi caracteristici de securitate pentru a proteja atat dispozitivele cat si power bank-ul impotriva urmatoarelor: scurt-circuit, supra-tensiune, supra-curent, supra-incarcare, supra-descarcare si supra-incalzire, asigurand o sursa de alimentare in conditii de siguranta si de incredere.
  • Compatibilitate ridicata Compatibil cu dispozitivele inteligente care ruleaza iOS, Android, Windows si cele mai multe echipamente alimentate prin USB, de la produse cu baterie de capacitate mare precum tabletele dar si pentru gadget-uri cu baterii de dimensiuni reduse cum ar fi dispozitivele inteligente portabile. . TP-LINK a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de produse de rețea SOHO și SMB, oferind atât soluții inovatoare, cât și premiate pe piață. Primul furnizor clasat de produse WLAN, TP-LINK este prezent în peste 120 de țări, deservind zeci de milioane de consumatori din întreaga lume.
39.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

PremiumDurata de viata mai lunga power bankurile din seria

Reduceri acumulatori externi

Categorii Tp-link

Acumulator extern Tp-link vivid ultra-compact pbg6700, 6700 mah (negru)

Acumulator extern Tp-link vivid ultra-compact pbg6700, 6700 mah (negru)

39.00 Lei

Cautari frecvente