Gea Adeziv + tunel sobolani ecotrap set 2 buc
Gea

Gea Adeziv + tunel sobolani ecotrap set 2 buc

Vezi magazinul Fitomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Informatii despre adeziv sobolani EcoTrap: Greutate 0.200 Producator Italia Tip capcana Adeziva Material Plastic Combate activitatea Soareci Sobolani Modalitate de ambalare 2 unitati Capcana adeziva pentru soboalani pentru monitorizeaza si inserarea in tunel EcoTrap este capcana de unica folosinta din plastic pentru capturarea rozatoarelor in toate spatiile civile domestice si industriale.
  • Adezivul capcanei se conserva chiar si la temperaturi joase garantand capturarea rozatoarelor si in astfel de conditii (de exemplu in celule frigorifice). Capcana se poate aseza si in ambiente cu multa umiditate sau praf si se utilizeaza impreuna cu tunelul de protectie.
  • Utilizare capcana EcoTrap: Pozitionati placajul adeziv de-a lungul traseelor rozatoarelor(de-a lungul peretilor). EcoTrap este un adeziv pentru sobolani care trebuie pozitionata in apropierea usilor si fisurilor cablurilor si panourilor electrice magazii depozite garaje cantine birouri si de-a lungul perimetrelor infestate.
  • Se poate folosi chiar si in locurile expuse la umezeala si ploi sau chiar praf.
  • Utilizarea adezivului EcoTrap: Asezati capcana de-a lungul traseelor parcurse in mod obisnuit de rozatorele infestante trasee indicate de prezenta excrementelor fire de par gauri urme de grasime; Protejati capcana in ambientele cu praf pentru a proteja adezivul si a-i mentine eficienta; In cazul utilizarii in interiorul dispozitivelor de monitorizare si capturare pozitionati placa adeziva cu partea adeziva in sus.
  • Capcana adeziva este ideal de utilizat în toate locatiile unde nu este posibila utilizarea otravii sau a altor substante de origine chimica cum ar fi: industria farmaceutica industria alimentara crescatorii de animale si alte locuri frecventate de copii sau animale.
  • Se pozitioneaza in apropierea usilor fisurilor cablurilor si panourilor electrice magazii depozite garaje cantine birouri si de-a lungul spatiilor infestate.
  • Aceasta capcana de unica folosinta asigura succes daca este utilizata corect in locurile frecventate de rozatoare.
  • Suprafata adeziva se afla pe un suport din lemn tare dificil de mutat de catre sobolani atunci cand acestia se prind in capcana.
  • Adezivul este formulat astfel incat sa reziste in timp si la temperaturi scazute si este distribuit uniform pe toata suprafata placajului.
49.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

EcotrapGreutate 0200
Pozitionati placajul adeziv dea lungul traseelor rozatoarelor(dea lungul peretilor)

Capcana adeziva este ideal de utilizat in toate locatiile unde nu este posibila utilizarea otravii sau a altor substante de origine chimica cum ar fiIndustria farmaceutica industria alimentara crescatorii de animale si alte locuri frecventate de copii sau animale
Adezivul are deja o aroma propie pentru a atrage rozatoarele dar pentru eficacitate mai mare se recomanda utilizarea unei momeli suplimentare spre exempluBiscuiti branza alune sau nuci
Eficacitate sporita pentruRozatoare(soareci sobolani) reptile(serpi soparle) insecte taratoare(gandaci paianjeni)
AmbalarePachete de 2 buc
MaterialPlastic preformat cu lipici
Dimensiuni250 mm x 120 mm
Dimensiune gaura de intrare75 x 43 cm

Categorii Gea

Gea Adeziv + tunel sobolani ecotrap set 2 buc

Gea Adeziv + tunel sobolani ecotrap set 2 buc

49.00 Lei

Cautari frecvente