Agenda personalizata, a5

Agenda personalizata, a5

Vezi magazinul Techstar
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Acum poți avea propria ta agendă personalizată pentru anul 2022 doar printr un singur click, in funcție de preferințele tale, putem face de la zero agende personalizate pentru birou, pentru programări sau agende personale, în care să-ți scrii gândurile sau să-ți treci ideile.
  • Odată ce îți alegi agenda potrivita, decidem împreună pe ce dimensiune vrei să fie: agendă A4, A5 sau A6. Totodată, dacă plănuiești să faci agende personalizate pentru compania ta, pe care să imprimi logo-ul, la noi ai această posibilitate. În cazul în care vrei agende deosebite și frumoase pentru birou, îți recomandăm să optezi pentru agendele din piele, extrem de elegante și potrivite pentru a fi oferite cadou.
  • Poate că nu avem cele mai ieftine agende personalizate de pe piață, însă asta se întâmplă pentru că punem preț pe raportul calitate-preț și ne dorim să oferim produse care au o viață îndelungată. Este bine de știut că după ce plasezi comanda: ⇒ te vom contacta pe whatsapp pentru definitvarea ei (sau mail dacă nu ai whatsapp).⇒ vei primi grafica pentru confirmare.⇒ comanda nu va fi procesată fără confirmarea ta!
65.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

FieAgenda
Este bine de stiut ca dupa ce plasezi comanda te vom contacta pe whatsapp pentru definitvarea ei (sau mail daca nu ai whatsapp) vei primi grafica pentru confirmare comanda nu va fi procesata fara confirmarea ta
Agenda personalizata, a5

Agenda personalizata, a5

65.00 Lei

Cautari frecvente