Hifi Amplificator cu bluetooth , usb , sd card , 2 intrari microfon , corector de ton si volum , radio fm , telecomanda
Hifi

Hifi Amplificator cu bluetooth , usb , sd card , 2 intrari microfon , corector de ton si volum , radio fm , telecomanda

Vezi magazinul Celsiusonline
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • 1. Amplificator audio digital bifid digital HIFI. 2. Ecran LCD incorporat, cu functie de iluminare din spate. 3. Usb disc, redare in format MP3, conexiune Bluetooth wireless. 4. Suporta radio FM stereo. 5. Doua slot pentru intrarea microfonului, sistem de karaoke in casa sau in masina. 6. Cu control inalte, bas si volum, foarte usor de utilizat. 7. Distorsiunea redusa ofera un sunet mai clar, mai puternic si mai puternic. 8. Doua canale de iesire principale. 9. Cu functia de telecomanda. 10. Alimentarea cu curent continuu / curent alternativ, Acasa adecvata sau masina.
  • Specificatie: Culoarea neagra Model: BT-638 Tensiune de intrare: AC 220V / DC12V (in masina) Conector: Conector UE (trimis cu adaptor in functie de tara dvs.) bluetooth: suport Putere de iesire: 100W + 100W Canal: 2 CH Impedanta de incarcare: 4-16Ω SNR:> 80 db Frecventa FM: 87,5-108MHz Rata de ratare: 0,05% Frecventa: 20Hz-20KHz Sensibilitate: 0.25mV-220mV Sursa de alimentare RC: bateria CR2052 (incorporata) Dimensiune: Aprox. 15.8x11.4x5.1cm / 6.22x4.49x2.01 '' Greutate: 1010g Pachet inclus: 1 x amplificator audio 1 X telecomanda 1 X manual bt-638
275.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

SpecificatieCuloarea neagra
ModelBt638
Tensiune de intrareAc 220v
ConectorConector
Ue (trimis cu adaptor in functie de tara dvs.) bluetoothSuport
Putere de iesire100w 100w
Canal2
Impedanta de incarcare416
Snr 80 db
Fm875108mhz
Rata de ratare005
Frecventa20hz20khz
Sensibilitate025mv220mv
RcBateria
DimensiuneAprox 158x114x51cm 622x449x201
Greutate1010g
Pachet inclus1 x amplificator audio 1

Despre Hifi

Hifi Filter este o marcă specializată în fabricarea și distribuirea de produse de filtrare pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv în sectoarele auto, industrial, agricol și maritim. Compania oferă o gamă completă de filtre concepute pentru a răspunde nevoilor diverselor industrii și tipuri de echipamente.

Portofoliul de produse Hifi Filter include:

1. Filtre pentru automobile: Hifi Filter produce filtre pentru mașini, camioane, autobuze, motociclete și alte vehicule. Aceste filtre includ filtre de ulei, filtre de aer, filtre de combustibil, filtre de aer de cabină și filtre hidraulice, printre altele.

2. Filtre industriale: Hifi Filter produce filtre pentru mașini și echipamente industriale, inclusiv mașini de construcții, mașini agricole, generatoare, compresoare și multe altele. Aceste filtre ajută la protejarea motoarelor, sistemelor hidraulice și a altor componente de contaminanți.

3. Filtre marine: Filtrul Hifi oferă filtre pentru motoare și echipamente marine, inclusiv filtre pentru bărci, iahturi și alte nave marine. Aceste filtre ajută la menținerea performanței și fiabilității motoarelor marine în medii marine solicitante.

4. Filtre specializate: Hifi Filter oferă filtre specializate pentru aplicații și industrii specifice, cum ar fi filtre pentru sisteme de aer condiționat, pompe de vid, compresoare de aer și multe altele.

Hifi Filter este cunoscut pentru produsele sale de înaltă calitate, performanța fiabilă și prețurile competitive. Compania operează la nivel global, deservind clienți din diferite țări și regiuni din întreaga lume. Cu accent pe inovație și satisfacția clienților, Hifi Filter își propune să ofere soluții eficiente de filtrare pentru a satisface nevoile diverse ale clienților săi din diferite industrii.

Reduceri televizoare, audio-video si hifi

Categorii Hifi

Branduri amplificatoare

Hifi Amplificator cu bluetooth , usb , sd card , 2 intrari microfon , corector de ton si volum , radio fm , telecomanda

Hifi Amplificator cu bluetooth , usb , sd card , 2 intrari microfon , corector de ton si volum , radio fm , telecomanda

275.00 Lei

Cautari frecvente