Aparat de facut paste

Aparat de facut paste

Vezi magazinul Brazicraciun
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Multifunctional Un aparat pentru a face paste proaspete de casa si pentru a savura in familie o mare varietate de preparate delicioase din paste.
  • Functionarea sa este manuala si multifuncționala, deoarece serveste la framantarea, intinderea si taierea cu usurinta a aluatului.Usor de utilizat Are o manivela detasabila foarte usor de asamblat si demontat, ceea ce faciliteaza depozitarea acestuia.
  • Acest aparat versatil de bucatarie are 3 role pentru a obtine 3 tipuri diferite de paste (spaghete, taitei si lasagna). In plus, grosimea pastelor poate fi reglata (8 niveluri). Datorita clemei de prindere si a picioarelor antiderapante, aparatul este fixat ferm pe masa sau pe suprafata de lucru.
  • Include un manual cu retete, este rezistent si foarte usor de utilizat.
  • Se curata usor cu o carpă umeda.Manivelă detașabilă: Ușor de fixat și de extras3 role de tăiere: Versatil și adaptabil3 tipuri de paste: spaghete, fidea și lasagnaGrosime reglabilă pentru paste: 8 niveleClemă de fixare: ReglabilPiciorușe antiderapante: Susținere fermăRobust și durabil: Materiale de calitateUșor de folosit: Confortabil și ușor de folositUșor de curățat: Curățare cu cârpă umedăDemontabil: Simplu de transportat și de păstrat
137.00 LeiPret vechi: 195.00 LeiDiscount 30%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Reduceri bucatarie

Aparat de facut paste

Aparat de facut paste

137.00 Lei

Cautari frecvente