Aparat pentru gofre Breville vst072x-01 (argintiu)
Breville

Aparat pentru gofre Breville vst072x-01 (argintiu)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Plăcile antiaderente ceramice Plăcile antiaderente sunt complet detaşabile, astfel că pot fi ușor curățate cu o lavetă umedă și detergent lichid, pentru a proteja stratul de acoperire DuraCeramic™. Sistemul unic permite amestecului să crească Sistemul unic cu clapetă permite vafelor să crească în timpul coacerii şi de asemenea are o a doua funcţie ca sistem de blocare pentru o depozitare sigură şi ordonată. Strat DuraCeramic™ Platanele toasterului sunt prevăzute cu strat de acoperire ceramică DuraCeramic™, fără PTFE.
  • Spre deosebire de straturile neaderente standard, stratul DuraCeramic™ transferă căldura mai rapid și mai eficient, astfel că preparatele tale vor fi gata mai repede.
  • Rezistența la zgârieturi Rezistența la zgârieturi a stratului DuraCeramic™ este de până la 9H, o îmbunătățire a gradului de inchduritate la caldinch de la 4 la 10 ori mai mare față de alte straturi neaderente cu PTFE (de ex.
  • Teflon). De 4 x mai durabil Stratul DuraCeramic™ este de 4 ori mai durabil și mai rezistent la temperaturi ridicate (400⁰C) față de alte straturi neaderente obișnuite (Teflon sau alte straturi PTFE (260⁰C), având o durată de viață mai îndelungată. Gătire rapidă Conductivitatea termică a stratului DuraCeramic™ este superioară variantelor antiaderente pe bază de PTFE.
  • Stratul DuraCeramic™ transferă căldura mai rapid și mai eficient, timpul de finalizare a mâncării fiind cu până la 20% mai scurt.
  • Curățare ușoară Curăţarea platanelor antiaderente detașabile se face foarte uşor.
  • Vă recomandăm să folosiți o lavetă moale si umedă și putin detergent lichid, pentru a proteja stratul de acoperire DuraCeramic™. O mulțime de idei pentru rețete delicioase Aparatul de făcut gofre Breville vă va ajuta să vă puneţi în practică creativitatea cu câteva reţete ingenioase, ce includ gofrele delicioase cu ciocolată, gofrele sănătoase cu multicereale şi chia şi gofrele sărate gata pentru cină cu cartofi.
  • Toate acestea şi multe altele pot fi găsite în broşura ce însoţeşte aparatul de făcut gofre, dar alăturaţi-vă online pentru şi mai multe idei, cum ar fi prăjituri cu morcov, negrese şi gogoşi...
344.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Reduceri pentru desert

Categorii Breville

Aparat pentru gofre Breville vst072x-01 (argintiu)

Aparat pentru gofre Breville vst072x-01 (argintiu)

344.99 Lei

Cautari frecvente