Aparate de tuns barba Remington beard boss limited edition mb4122, trimmer pentru nas si urechi (alb/rosu)
Remington

Aparate de tuns barba Remington beard boss limited edition mb4122, trimmer pentru nas si urechi (alb/rosu)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Acest set cadou editie limitata vine impreuna cu toate aparatele de care ai nevoie pentru a arata perfect.
  • Beard Boss de la Remington are un design OptiAngle care ofera mai mult confort, control si manevrabilitate.
  • Oricare ar fi modul in care iti tunzi barba, acesta aluneca cu usurinta peste conturul fetei tale.
  • Datorita celor 11 setari de lungime care iti permit ajustarea lungimii de taiere, iti poti ingriji rapid si usor parul facial.
  • Aceste setari includ marimile de 0,4 mm si 1 mm cand folosesti doar lama, lungimi ideale pentru o modelare precisa.
  • Odata atasat pieptanul, setarile de lungime variaza intre 1,5 si 18 mm, asa ca oricare ar fi stilul preferat de tine, vei gasi cu usurinta lungimea ideala pentru look-ul dorit.
  • Trimmer-ul pentru nas si urechi are lame din otel inoxidabil avansat si un cap lavabil care te vor ajuta sa fii ingrijit la perfectie.
  • Acesta utilizeaza un trimmer liniar care indeparteaza cu usurinta parul nedorit din nas, urechi sau chiar sprancene.
  • In plus, toate aceste aparate vin impreuna cu o husa foarte utila pentru voiaj si depozitare. Lame zimtate CaptureTrim ofera o performanta de taiere imbunatatita Pieptan ajustabil cu 9 setari de lungime (1,518 mm) Lame din otel inoxidabil avansat Lame Comfort tip varfuri rotunjite Lama lavabila Functioneaza cu baterii 2 x baterii AAA incluse Perie de curatare Trimmer pentru nas si urechi Husa de voiaj.
  • Remington Products Company LLC este proiectant, producător, comerciant și distribuitor de aparate de ras pentru bărbați și femei, produse de îngrijire și îngrijire personală și aparate de călătorie.
85.90 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Despre Remington

Remington este un brand binecunoscut, cu o gamă diversă de produse, care include produse de îngrijire și îngrijire personală, arme de foc și muniție.

Iată câteva puncte cheie despre marca Remington:

1. Produse de îngrijire personală: Remington este recunoscută pentru producerea unei game largi de produse de îngrijire personală, inclusiv aparate de ras electric, mașini de tuns, aparate de îndreptat părul, fiare de călcat și uscătoare de păr. Aceste produse sunt concepute pentru a ajuta persoanele cu nevoile lor de îngrijire și coafare.

2. Calitate și performanță: Produsele de îngrijire și îngrijire personală Remington sunt adesea lăudate pentru calitatea, durabilitatea și performanța lor. Sunt concepute pentru a oferi rezultate eficiente și eficiente de îngrijire.

3. Inovație: Marca încorporează tehnologii avansate în produsele sale. De exemplu, aparatele de ras Remington pot dispune de sisteme avansate de tăiere și lame cu auto-ascuțire, în timp ce instrumentele lor de coafat includ adesea elemente ceramice și de încălzire avansate pentru o distribuție uniformă a căldurii.

4. Prezența globală: Produsele de îngrijire și îngrijire personală Remington sunt disponibile în diferite țări și pot fi găsite în magazinele de vânzare cu amănuntul și punctele de vânzare online.

Este important de menționat că Remington este, de asemenea, binecunoscută pentru afacerea cu arme de foc și muniție, producând arme de foc și muniție atât pentru uz civil, cât și pentru uz militar. Istoria îndelungată a companiei în industria armelor de foc a făcut din ea un nume respectat în acest domeniu.

Reduceri aparate de tuns barba

Categorii Remington

Aparate de tuns barba Remington beard boss limited edition mb4122, trimmer pentru nas si urechi (alb/rosu)

Aparate de tuns barba Remington beard boss limited edition mb4122, trimmer pentru nas si urechi (alb/rosu)

85.90 Lei

Cautari frecvente