Manego Online Sales Aspirator auto 12v man
Manego Online Sales

Manego Online Sales Aspirator auto 12v man

Vezi magazinul Celsiusonline
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Aspirator Auto Portabil 12V Mesko, Putere 48WDaca va place masina curata in interior, dar nu va place sa platiti aspirarea profesionala de fiecare data cand trebuie sa fie aspirata, Mesko MS 7033 ar putea fi solutia pentru dvs.Deoarece necesita alimentarea cu energie electrica de 12V, puteti sa alimentati din priza de bricheta si sa utilizati aspiratorul cu usurinta in interiorul masinii.
  • Aspiratorul este mic, usor si foarte util.Putere: 48WTensiune 12VMotor DCLungime cablu: 2mLaveta cu maner pentru curatat parbrizul, ce curata si in locurile greu accesibile.
  • Un parbriz murdar poate fi periculos de aceea e recomandat sa folosim aceasta perie impreuna cu solutia speciala de curatat.
  • Windshield Wonder are 2 seturi de laveta din microfibra ce nu zgarie parbrizul si il lasa curat fara urme de murdarie.Pachetul contine:laveta cu maner de curatat parbrizul;2 lavete pentru curatare;1 sticla cu solutie speciala pentru parbriz.
313.16 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Util.putere48wtensiune 12vmotor
Dclungime cablu2mlaveta cu maner pentru curatat parbrizul ce curata si in locurile greu accesibile
Wonder are 2 seturi de laveta din microfibra ce nu zgarie parbrizul si il lasa curat fara urme de murdarie.pachetul contine laveta cu maner de curatat parbrizul

Reduceri smart home

Categorii Manego Online Sales

Branduri aspiratoare

Manego Online Sales Aspirator auto 12v man

Manego Online Sales Aspirator auto 12v man

313.16 Lei

Cautari frecvente