Aspirator fara sac Albatrosgolden 90 eco, 900 w, 2.5 l (negru/auriu)
Albatros

Aspirator fara sac Albatrosgolden 90 eco, 900 w, 2.5 l (negru/auriu)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • 900 W, Putere de absorbtie 200 W, Aspirare uscata Eco-type, Tip“Cyclone”(fara sac), Control variabil al puterii, Clasa de energie B, 2 filtre HEPA(motor+de iesire), Tub telescopic din aluminiu, Capacitate recipient 2,5 litri, Perie pentru covoare si podele, Accesoriu spa?ii înguste, Perie mica, Rotatie furtun la 360°, Protectie motor la supraîncalzire, Retractarea automat? a cablului(5 m), Culoare: negru+rosu-auriu Aspirator fără sac ALBATROS Noua gamă de aspiratoare Albatros vine în atenția ta cu tehnologie, performanță și un design modern, elegant.
  • Performanță înaltă, eficiență economică Bucură-te de o putere de aspirare constantă cu ajutorul sistemului de aspirare ciclonic.
  • Această tehnologie presupune separarea particulelor de praf prin forță centrifugă, favorizând eliminarea lor în mod eficient, lăsând un aer curat și proaspăt în încăpere!
  • Aspiratorul Albatros Golden 90 Eco are un motor puternic de 900 W și o putere de absorbție de 200 W.
  • Control total asupra puterii de aspirare În funcție de ce anume ai de curățat, de nivelul de praf din casă, poți seta aspiratorul la o putere mai mică sau mai mare, bucurându-te de eficiență în timp ce consumul de energie electrică este mai mic.
  • Folosește-l strict pentru ce ai nevoie!
  • Tub metalic telescopic Cu ajutorul tubului telescopic te asiguri că depui minim de efort atunci când aspiri!
  • Nu trebuie să te mai apleci, nu vei mai avea dureri de spate și vei putea curăța și locurile greu accesibile. În plus, raza de acțiune va fi mult mai mare, iar timpul alocat curățeniei se va micșora considerabil Rază mare de acțiune Aspiratorul este dotat cu un cablu retractabil de 5 metri ce iți permite să aspiri cu ușurință fiecare cameră fără a fi nevoit să-l conectezi tot timpul la o altă priză din apropiere.
  • De asemenea, rotația furtunului la 360 grade îți asigură ușurință în utilizare și minim de efort depus în momentul curățeniei Perii pentru orice nevoie Fie că vrei să aspiri gresia, parchetul, covoarele sau să cureți canapeaua.
  • Fie că vrei să te asiguri că fiecare colț din casă este perfect curat, aspiratorul Albatros este alegerea potrivită! Pentru că ai incluse perii pentru fiecare întrebuințare a ta: Perie pentru covoare și podele, accesoriu pentru spații înguste și perie mică (2 în 1) 2 x Filtru HEPA garanția unui mediu sănătos Păstrezi aerul curat în casă atunci când faci curățenie datorită filtrelor Hepa din dotare.
319.90 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

CuloareNegrurosuauriu
Pentru ca ai incluse perii pentru fiecare intrebuintare a taPerie pentru covoare si podele accesoriu pentru spatii inguste si perie mica (2 in 1) 2 x

Despre Albatros

Albatros - brand 100% romanesc
Suntem un brand 100% romanesc de electrocasnice si incercam sa ne adaptam in permanenta la cerintele pietei si nevoile clientilor nostri. Tehnologia avanseaza uimitor de repede, piata este din ce in ce mai dinamica, nevoile se maresc iar noi facem tot posibilul sa tinem pasul cu acestea. Incercam sa oferim clientilor nostri produse care sa le asigure confort, calitate si durabilitate in timp la cele mai competitive preturi. Gama noastre de produse se mareste in ritm rapid, avand solutii diverse pentru casa si familia ta. Ne mandrim cu o vechime de peste 14 de ani pe piata si cu feedback-uri pozitive de la clientii nostri.

Reduceri aspiratoare fara sac

Categorii Albatros

Aspirator fara sac Albatrosgolden 90 eco, 900 w, 2.5 l (negru/auriu)

Aspirator fara sac Albatrosgolden 90 eco, 900 w, 2.5 l (negru/auriu)

319.90 Lei

Cautari frecvente