Aspirator profesional injectie-extractie truvox hydromist compact

Aspirator profesional injectie-extractie truvox hydromist compact

Vezi magazinul Hygiero
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Acest aspirator perie cilindrica spalare injectie extractie mocheta covoare tapiterie Truvox Hydromist Compact este o masina de curatat mochete si tapiterii prin metoda injectie-extractie.
  • Hydromist Compact (HC250) este o masina de extractie cu pulverizare all-in-one pentru curatarea covoarelor si tapiteriei.
  • Dispunand de o perie rotativa puternica incorporata care ridica murdaria de sub covor, Hydromist Compact ofera rezultate excelente de curatare si o productivitate ridicata.
  • Fiind atat compact, cat si usor de manevrat, Hydromist Compact este ideal pentru zonele mici si mijlocii cu mocheta din mediul medical, scoli si birouri.
  • Caracteristici si beneficii: Masina multifunctionala usor de utilizat Extractor de spray pentru covoare Extractor de spray pentru tapiterie 25 cm latime de curatare Peria rotativa puternica încorporata ridica murdaria din adâncul covorului Motoarele puternice de aspirare, pompa si perie ofera o productivitate maxima Rezervor de solutie de 14 litri de capacitate mare pentru o curatare maxima si o reumplere minima Capac transparent al rezervorului de recuperare, puteti vedea murdaria!
  • Jet de pulverizare cu fixare rapida pentru curatare si întretinere usoara Constructie robusta, construita pentru o întretinere minima Usor de manevrat Roti mari, fara marcaj, care se urca pe scari Accesorii de potrivire usoara pentru tapiterie si curatarea scarilor Instructiuni convenabile prin pictograme pe masina pentru usurinta în utilizare Caracteristici tehnice Alimentare (V/Hz): 230/50 Putere totala (W): 1200 Presiune pompa de injectie (bar): 1.5 Nivel sonor (dB): 73 Dimensiuni aspirator perie cilindrica spalare injectie extractie mocheta covoare tapiterie Lungime cablu alimentare (m): 12 Lungime perie (mm): 245 Capacitate rezervor solutie (L): 14 Capacitate rezerervor colector (L): 11.5 Greutate (kg): 22.5 Dimensiuni (LxlxH) (cm): 54x36x87
11,008.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

BeneficiiMasina multifunctionala usor de utilizat
Alimentare (v/hz)23050
Putere totala (w)1200
Presiune pompa de injectie (bar)15
Nivel sonor (db)73
Lungime cablu alimentare (m)12
Lungime perie (mm)245
Capacitate rezervor solutie (l)14
Capacitate rezerervor colector (l)115
Greutate (kg)225
Dimensiuni (lxlxh) (cm)54x36x87
Aspirator profesional injectie-extractie truvox hydromist compact

Aspirator profesional injectie-extractie truvox hydromist compact

11,008.00 Lei

Cautari frecvente