Aspirator robot cu mop Xiaomi mi robot vaccum mop 2 pro+, autonomie 180 min, wi-fi, 40 w (negru)
Xiaomi

Aspirator robot cu mop Xiaomi mi robot vaccum mop 2 pro+, autonomie 180 min, wi-fi, 40 w (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro + este versiunea imbunatatita cu tehnologie 3D a Aspiratorului robot cu mop Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro Dispozitivul inteligent iti propune o experienta de curatenie superioara in 3D, completa si eficienta, poate aspira si spala in acelasi timp majoritatea tipurilor de podea din casa.
  • Controleaza aspiratorul de oriunde ai fi prin intermediul aplicatiei mobile Mi Home si bucura-te de curatenie de fiecare data cand pasesti in casa.
  • Aspiratorul 2 Pro + este foarte performant datorita faptului ca este dotat cu motorul japonez NIEDEC de inalta performanta, senzorii profesionisti de inalta precizie pentru navigare asistata si detectarea mediului inconjurator si cu algoritmul vSLAM+TOF.
  • Aceste componente oferta o putere de aspirare mare de 3000 Pa care impreuna cu peria rotativa pot indeparta praful si murdaria ascunse in crapaturile din podea si de pe langa pereti.
  • In plus, bateria de capacitate mare de 5200 mAh ii permite aspiratorului sa functioneze pana la 180 de minute in modul de functionare Standard.
  • Bucura-te de podele stralucitoare si covor curat datorita functiei mop a aspiratorului 2 Pro+. Rezervorul de apa este controlat automat si nu vei mai avea de sters picaturi sau pete de apa.
  • De asemenea, in modul Automat, aspiratorul recunoaste atunci cand intra pe covor, opreste functia mop si creste puterea de aspirare.
  • Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro + are urmatoarele caracteristici: Ocoleste obstacolele cu precizie 3D, fara a se lovi de obiecte; Navigare vizuala 3D si planificare inteligenta a traseului; Presiune de aspirare mare de 3000 Pa; Putere 40W; Autonomie pana in 180 min; 3 functii: aspirare, mop, stergere 4 moduri de functionare; Senzori de cadere; Algoritm VSLAM; Urcara praguri si obstacole de pana in 2 cm; Control al nivelului apei; Capacitate Colectare Praf 550ml; Suprafata de curatare recomandata pana in 250m2; Procesor Quad-Core CortexTM-A53. Tehnologie 3D S-crossTM ultra-performanta Aspiratorul 2 Pro + este dotat cu o tehnologie 3D S-crossTM ultra-performanta care ajuta la evitarea cu precizie a obstacolelor.
  • Tehnologia 3D ToF este utilizata in mod normal in vehiculele care au optiunea de condus automat (self-driving), identificand in mod eficient obstacolele, masurand distantele fata de acestea si evitandu-le, datorita calculelor precise si a senzorilor inteligenti.
  • Bucura-te de o experienta complet noua de curatare inteligenta.
1,799.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

CaracteristiciOcoleste obstacolele cu precizie 3d fara a se lovi de obiecte
3 functiiAspirare mop stergere 4 moduri de functionare
Pro + suporta urmatoarele functiiPartajare automata a suprafetei scanate
Foloseste aplicatia mobila pentru aPlanifica ruta aspiratorului

Despre Xiaomi

Xiaomi Corporation este o companie multinațională chineză de electronice cu sediul în Beijing, China. Fondată în 2010 de antreprenorul Lei Jun, Xiaomi este cunoscută pentru proiectarea, dezvoltarea și vânzarea unei game largi de produse electronice de larg consum, inclusiv smartphone-uri, dispozitive inteligente pentru casă, dispozitive portabile și alte gadget-uri tehnologice.

Punctele cheie despre Xiaomi includ:

1. **Telefoane inteligente:** Xiaomi a câștigat inițial proeminență pentru smartphone-urile sale, oferind un echilibru de funcții de vârf la prețuri competitive. Compania lansează adesea smartphone-uri în seria „Mi” și „Redmi”.

2. **MIUI:** Smartphone-urile Xiaomi rulează pe MIUI, o versiune personalizată a sistemului de operare Android. MIUI include funcții suplimentare și opțiuni de personalizare.

3. **Ecosistem de produse:** Xiaomi s-a extins dincolo de smartphone-uri pentru a crea un ecosistem cuprinzător de dispozitive inteligente și electronice. Acestea includ televizoare inteligente, trackere de fitness, ceasuri inteligente, purificatoare de aer, camere inteligente de securitate pentru acasă și multe altele.

4. **Prezența globală:** În timp ce Xiaomi a început în China, și-a extins prezența la nivel global și este acum unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri din întreaga lume. Produsele Xiaomi sunt disponibile în multe țări, iar compania continuă să-și extindă acoperirea pe piață.

5. **Tehnologie accesibilă:** Xiaomi este adesea asociat cu furnizarea de produse tehnologice la prețuri accesibile, provocând modelele tradiționale de prețuri din industrie.

6. **IPO:** Xiaomi a devenit public cu o ofertă publică inițială (IPO) la Bursa de Valori din Hong Kong în 2018.

Reduceri aspiratoare robot

Categorii Xiaomi

Aspirator robot cu mop Xiaomi mi robot vaccum mop 2 pro+, autonomie 180 min, wi-fi, 40 w (negru)

Aspirator robot cu mop Xiaomi mi robot vaccum mop 2 pro+, autonomie 180 min, wi-fi, 40 w (negru)

1,799.99 Lei

Cautari frecvente