Aspirator robot Philips smartpro fc8822/01, autonomie 120 min (negru/gri)
Philips

Aspirator robot Philips smartpro fc8822/01, autonomie 120 min (negru/gri)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Cu capul de aspirare TriActive XL şi sistemul de curăţare în 3 etape Sistem de curăţare în 3 etape 120 min timp de funcţionare Disp. ştergere cu ataş. rapidă Cap de aspirare TriActive XL Senzori cu infraroşu pentru detectarea şi evitarea obstacolelor Noul aspirator robot Philips este echipat cu 6 senzori cu infraroşu pentru detectarea şi evitarea obstacolelor, cum ar fi pereţii, lămpile sau cablurile, astfel încât podelele să fie curăţate cu atenţie. În sfârşit, te poţi bucura de o casă curată fără să fie nevoie să intervii.
  • Programează-ţi curăţenia săptămânală Aspiratorul oferă o funcţie de programare săptămânală, astfel încât să poţi programa următoarea sesiune de curăţare cu o săptămână înainte, existând posibilitatea de a seta ore diferite pentru fiecare zi, cu excepţia uneia singure.
  • Robotul se va activa chiar dacă nu eşti acasă, astfel încât să te poţi bucura de o casă curată. Baterie Li-Ion puternică pentru durată de funcţionare de 120 min Bateria cu litiu-ion puternică are o durată de viaţă mai lungă şi un timp de încărcare mai scurt decât bateriile standard.
  • Noul aspirator robot funcţionează timp de până la 120 min.
  • Perete virtual pentru a ţine robotul la distanţă de zonele interzise Peretele virtual creează o barieră invizibilă pe care robotul nu o poate trece.
  • Această barieră invizibilă poate fi utilizată pentru a reţine robotul într-o anumită cameră sau zonă şi pentru a-l împiedica să se apropie prea mult de cablurile electrice sau de computer, de obiectele fragile de pe podea etc.
  • Peretele virtual are o anvergură de aproximativ 2 metri.
  • Sistem de curăţare în 3 etape, inclusiv funcţia de ştergere uscată Primele două perii lungi împing murdăria şi praful pe traseul robotului.
  • Apoi, capul de curăţare adună murdăria şi praful datorită motorului său puternic.
  • La final, dispozitivul de ştergere cu ataşare rapidă rafinează curăţarea colectând şi cele mai fine urme de praf de pe podele.
2,313.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Rapida1

Despre Philips

Philips este o corporație multinațională olandeză care este binecunoscută pentru gama sa diversă de produse și servicii în diverse sectoare, inclusiv în domeniul sănătății, electronice de larg consum și iluminat. Fondată în Eindhoven, Olanda, în 1891, Philips este o companie globală proeminentă de peste un secol.

Iată câteva domenii cheie în care Philips are o prezență semnificativă:

1. Îngrijirea sănătății: Philips este un jucător important în industria sănătății, oferind echipamente medicale, informatică medicală și soluții de tehnologie medicală. Ei produc o gamă largă de produse, inclusiv aparate RMN, echipamente cu raze X, monitoare pentru pacienți și sisteme informatice de asistență medicală.

2. Electronice de larg consum: Philips este recunoscută pentru electronicele sale de larg consum, inclusiv televizoare, echipamente audio, produse de îngrijire personală (cum ar fi aparate de ras electrice și periuțe de dinți) și aparate electrocasnice.

3. Iluminare: Philips Lighting, acum Signify, a fost una dintre cele mai importante companii de iluminat din lume. Au dezvoltat soluții inovatoare de iluminat pentru case, afaceri și medii urbane. Philips a fost în fruntea tranziției către iluminatul LED eficient din punct de vedere energetic.

4. Stil de viață: Philips produce, de asemenea, o varietate de produse pentru stilul de viață, cum ar fi purificatoare de aer, aparate de cafea și aparate de bucătărie.

5. Responsabilitate socială corporativă: Compania a fost implicată în diverse inițiative de sustenabilitate și responsabilitate socială corporativă, promovând eficiența energetică, responsabilitatea față de mediu și accesul la asistență medicală în comunitățile defavorizate.

Reduceri aspiratoare robot

Categorii Philips

Aspirator robot Philips smartpro fc8822/01, autonomie 120 min (negru/gri)

Aspirator robot Philips smartpro fc8822/01, autonomie 120 min (negru/gri)

2,313.99 Lei

Cautari frecvente