Arysta Lifescience Basamid granule 100 g
Arysta Lifescience

Arysta Lifescience Basamid granule 100 g

Vezi magazinul Fitomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Insecticid Basamid Granule: Substanta activa: Dazomet 97% Culturi: Tomate Combate activitatea: Fuzarioza mana de sol la tomate nematodul plantelor coropisnitaCaracteristici: Sterilizat de sol cu actiune nematocida insecticida si fungicida.
  • Efect erbicid asupra semintelor din sol.Mod de actiune: Produsul Basamid granule este un sterilizant al solului ce se aplica la suprafata solului si se incoporeaza in sol.
  • In conditii de umiditate produsul se descompune formand un gaz sterilizant cu efect nematocid fungicid insecticid si erbicid.
  • Pentru o actiune erbicida se recomanda acoperirea cu folie a solului tratat sau compactarea si inundarea solului pentru a retine gazul sterilizant o perioada cat mai lunga in sol.
  • Dupa disiparea gazului se poate semana sau planta produsul nu lasa reziduri toxice in sol produsii de descompunere sunt nutrienti pentru plante.
  • Basamid granule se aplica la temperaturi mai mari de 6°C cand solul este umed.
  • Se recomanda sa se pastreze umiditatea solului inainte in timpul si dupa aplicarea produsului la aproximativ 60% din capacitatea de camp.
  • Timp de pauza: Intre ultimul tratament si semanat sau plantat se asigura un timp de pauza de 10-30 zile in functie de temperatura solului; cu cat este mai scazuta (minim 6°C) cu atat timpul de asteptare este mai lung (peste 30 de zile). Se face testul Creson pentru verificarea ventilarii corespunzatoare a solului.
  • Testul Creson se face cu seminte de salata puse la germinat in mostre de sol tratat; daca acestea nu germineaza solul mai trebuie lasat sa se aereze si se intervine cu lucrari de sol pentru aerare dar nu mai adanci decat a fost incorporat produsul.
  • Rotatia culturilor: Rotatia culturilor este afectata produsul avand efect erbicid poate afecta cultura in conditiile unei aplicari necorespunzatoare.
25.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

GranuleSubstanta activadazomet 97
Mod de prezentare100 gramecompozitiesubstanta activadazomet 97producatorchemtura
CulturiTomate
Combate activitateaFuzarioza mana de sol la tomate nematodul plantelor coropisnitacaracteristicisterilizat de sol cu actiune nematocida insecticida si fungicida
Efect erbicid asupra semintelor din sol.mod de actiuneProdusul
Timp de pauzaIntre ultimul tratament si semanat sau plantat se asigura un timp de pauza de 1030 zile in functie de temperatura solului
Rotatia culturilorRotatia culturilor este afectata produsul avand efect erbicid poate afecta cultura in conditiile unei aplicari necorespunzatoare
Mod de utilizareProdusul
Basamid granule se aplica inainte de infintarea culturii pe substratul de cultura sau prin incorporare in substratul de cultura pentru rasadnite si se aplica cu 10 pana la 35 zile inainte de semanat sau plantat in functie de temperatura solului.tehnica de aplicareProdusul
Arysta Lifescience Basamid granule 100 g

Arysta Lifescience Basamid granule 100 g

25.00 Lei

Cautari frecvente